Biler som transportmiddel

En bil er et transportmiddel og skal bruges til at komme fra destination A til destination B. Det kræver ikke verdens bedste bil. Den skal kunne holde til at køre distancen uden problemer. Men de fleste biler, som er af en ældre generation, får på et tidspunkt brug for reservedele på et tidspunkt. En BMW er et godt bilmærke, men efter mange års brug får BMW ‘er brug nye dele. Hvis man ikke selv er god til biler, kan man tage ned til bilmekaniker, så kan han servicere din bil.

Store flotte biler og gamle veteraner

Der er en stor interesse i at, hvis man har råd, vil man gerne have en stor bil eller en smart bil. Den skal kunne larme og lave et stort spektakel. Det er ikke de mest miljøvenlige biler. I samme kategori kan vi placere veteraner biler. En gammel bil som bmw e28 kan kategoriseres, som en ikke miljøvenlig bil. Men grundet at det er en veteranbil, skal dens udstyr skiftes ud engang i mellem. Det er ikke altid nemt at finde bmw e28 reservedele, for det er en gammel bil og så mange er der ikke af dem tilbage. De er i kategorien veteranbil. Det kan kaldes en veteranbil, når en bil er over 30 år.

El-biler er vejen frem

Det har lykkedes mennesker at udvikle elbiler. Det er biler, som kører på el. Når den skal tankes, skal man sætte en lader i bilen, lige akkurat som når man lader sin mobiltelefon. Elbiler er mere miljøvenligt end benzinbiler. Men problemet med elbiler er, at de er dyre. Danskerne har ikke råd til at købe elbiler. De skal gøres billigere for at få alle danskere om bord. Og så skal der sættes flere lade stationer op rundt omkring i Danmark. Lige nu er det hybridbiler som hitter. Det er en blanding af benzin og elbil.