De flotteste plankegulve på udsalg hos Billige Trægulve

Gå på udkig online hos billigetraegulve.dk, hvis du drømmer om et nyt plankegulv. Det rette trægulv f.eks. med sildebensparket eller herregårdsplanker kan være med til at elevere ethvert rum op på næste niveau og skabe et stilfuldt og fuldendt look til stor glæde for familie og gæster i mange år frem. Butikken tilbyder udover de gode tilbud også fantastisk service og et særdeles bredt udvalg – også når det kommer til vinylgulve og korkgulve!

Plankegulv – stort udvalg online

Det er for mange en stor beslutning at købe nyt plankegulv. Hvornår skal man spare, og hvornår skal man ikke? Hos www.billigetraegulve.dk behøver du heldigvis ikke at gå på kompromis. Du har frit slag imellem en masse forskellige typer plankegulve til særdeles attraktive priser. Det er bl.a. muligt at købe egetræsplanker og lærkeplanker på tilbud online. Du har også valget imellem matlak, hvid lak og et mere rustikt look. Husk også parketlim med din bestilling, som webshoppen også tilbyder til priser, der ikke er til at tage fejl af.

Når man køber plankegulv, bør man altid købe lidt over det, man har målt sig frem til. Der er måske specielle hjørner, radiatorer og andet, som skal tages hensyn til, hvilket resulterer i en smule spild. Vendt om, så er det langt slemmere at mangle brædder til et par kvadratmeter end have betalt en lille smule mere end nødvendigt. Er du i tvivl om, hvor mange planker du har brug for til dit projekt? Så tøv ikke med at spørge Billige Trægulve til råds via telefon eller mail!

Andre typer af gulve på billigetraegulve.dk

Udover de traditionelle plankegulve, så findes der også mange andre typer underlag, som også kunne være aktuelle. Det gælder f.eks. laminatgulve, som giver en rigtig god slidstyrke til en særdeles favorabel pris, uden at man skal bekymre sig meget om vedligehold. Butikken er også leveringsdygtig med laminatfliser i stilfulde design, der teer sig godt i det moderne danske hjem. Hvis du ikke går på kompromis med eksklusivitet, så er sildebensparket værd at kigge nærmere på. Det flotte sildebensmønster er måske mere populært end nogensinde, og det passer især godt ind i den skandinaviske indretningsstil.

Sidder du inde med spørgsmål til plankegulve, sildebensparket, herregårdsplank, laminatgulve eller en anden type af underlag? Start med at browse billigetraegulve.dk, men tøv aldrig med at kontakte personalet, der er passionerede fagfolk, som kan deres kram.