De rette maskiner til en industrivask på arbejdspladsen

Mange erhverv kræver, at der dagligt vaskes tøj, tekstil eller andet. Dette ses især i sundhedssektoren, restaurationsbranchen og institutioner. Her bruges der stof og tekstil i lange baner, og der er som oftest behov for, at rengøringen af dette sker hurtigst muligt. Her er en Industrivask tit smartere, end blot at have en almindelig tørretumbler og vaskemaskine stående. Industrivask kommer med et hav af fordele, som du vil blive meget klogere på her. 

Rigeligt med plads til store arbejdsopgaver

En industrivask dækker egentlig blot over, at tekstilet køres igennem en industrivaskemaskine og muligvis en industritørretumbler herefter. En stor fordel ved disse maskiner er, at de kan rumme en meget større mængde tekstil sammenlignet med de almindelige maskiner. Kører du en industrivask, kan disse komme op på en kapacitet langt over 100kg, hvoraf de er oplagte, når der er store mængder vasketøj dagligt. 

Rent tekstil hurtigt og effektivt

Udover at kunne rumme meget tekstil på en gang, er det også meget effektivt med en industrivask, da de er meget effektive. De har mange programmer, som kan tilpasses alt efter behov. Fælles er dog, at programmerne oftest er kortere end almindelige vaskemaskiner uden at de går på kompromis med slutresultatet. Stoffet bliver stadig gjort ordentligt rent, blot på kortere tid, hvilket tit kan være en fordel, på en arbejdsplads, hvor der i forvejen skal løbes stærkt. 

Overvej økonomien med en industrivask

De kortere programmer gør ikke kun, at stoffet bliver hurtigere rent, men kan også give en besparelse på elregningen. Samtidig vaskes der mere stof på én gang, hvoraf du med en industrivask undgår at have flere maskiner stående, som alle kører i døgndrift. Saml i stedet det hele i én industrivask, så der både spares tid, plads og el. I det lange løb kan dette altså spare din arbejdsplads for mange penge, som kan bruges et andet sted.