Den rigtige ridehjelm er vigtig

Sikkerheden skal være i top når du rider.

Skal du også have nye stigbøjler ? Så skal du se mere her.

Vi kan på det varmeste anbefale dig et par sikkerhedsstigbøjler fra mærker som Acavallo og Samshield. Vi har naturligvis flere at vælge imellem, men det ser du med det samme når du kommer forbi en rigtig rideudstyrsbutik som Gymnastik og Ridesport. Vi har alle de bedste mærker på ét sted. Så er du til et par Samshield stigbøjler i et fedt design så hjælper vi dig med at finde dette. Og er jagten gået ind på et par Sikkerhedsstigbøjler så har vi også dette.

 

Sikkerheden skal jo være helt i top når du rider 

Det er uanset om du rider dressur eller spring. Noget af det vigtigste er naturligvis din ridehjelm. En ridehjelm beskytter dig hvis du skulle være uheldig at falde af din hest / pony.

Heldigvis er det et krav at du skal ride med en godkendt ridehjelm når du rider stævner eller hvis du rider i en rideklub under DRF. ( Dansk Ride Forbund )

Det er helt enkelt for dumt at ride uden en ridehjelm

Ryger du bare én gang af din hest eller pony og rammer en sten, en barriere eller noget skarpt. Så kan det være sidste gang du sætter dig på en hest. Det kan gå så grueligt galt under ridning uden ridehjelm.

Vi har set så mange tilfælde hvor en ridehjelm har taget skraldet for et styrt og vi tør ikke tænke på hvad der kunne være sket hvis rytteren ikke havde haft en ridehjelm på.

 

Nogle af vores mange mærker inden for ridehjelme er eks. Samshield, Scharf, Pikeur, HKM, Casco og mange flere. Vi har altid en Samshield ridehjelm der passer til dig.

Det er altid en god idé at prøve din nye ridehjelm inden du køber den så kom forbi butikken og prøv din nye ridehjelm inden du køber den. Vi har naturligvis både din nye Samshield ridehjelm men vi har også din nye Casco ridehjelm eller Pikeur ridehjelm hos Gymnastik og Ridesport.

Vi har altid de nyeste modeller inden for ridehjelme hos Gymnastik og Ridesport både online og i butikken.

 

Så skal sikkerheden være i top ? Jamen så har vi alt hvad du skal bruge både til hest og rytter.

Ikke nok med det så ved vi også hvad vi sælger. Vi har solgt rideudstyr siden 1984 og har dermed set lidt af hvert.

Vi ved hvad der dur og hvad der bestemt ikke dur.