Derfor er Umbraco CMS en fordel for virksomheder

Umbraco er et populært CMS – og særligt blandt andre virksomheder har det vist sig at være givende. Og det er der flere gode grunde til. Den største har dog med headless muligheden at gøre.

Nogle mener, at det er galt, andre at det er genialt. Virkeligheden er, at det kan være en værdifuld funktion, når der ønskes en effektiv hverdag, hvor alle ressourcer anvendes på den bedst mulige måde. Og med det omskiftelige online univers, handler det nemlig om at tage fat i de trends, der blomstrer frem.

Når du gerne vil spare tid på content arbejdet

Med et headless CMS er der tale om den mulighed, du får med én back end. Her kan alt indhold styres og i stedet for at have at gøre med en lang række systemer, apps og andre online programmer, kan hele din arbejdsstyrke samles et sted. Det er med til at styrke den interne arbejdsmoral, men det gør også arbejdet mere overskueligt og intuitivt.

Alle får således ét hjem og én base. Herfra kan indhold produceres, men også publiceres til en lang række forskellige front ends. Det vil sige, at du kan få indhold ud på et stort antal platforme – det kan for eksempel være blog, sociale medier, artikler og dit eget website på én gang. Og i stedet for at dine indholdsskabere skal bruge tid på at rette til i flere systemer kan alt gøres fra det samme sted. Det kan betyde, at meget tid er sparet.

Det handler om effektivitet og innovation

Og som vi alle ved, så er tid penge. Og især nu hvor flere virksomheder kæmper med den ene udgift efter den anden, kan det være ganske givende at finde en mulighed for at blive mere effektivt og ikke mindst innovativt i forhold til de muligheder, nutidens online univers giver os.