Dyrlægens Gård har pleje til hundetænder og Virbac hundefoder i høj kvalitet

Hund i familien bringer altid glæde til store og til små. Som en del af familien skal den selvfølgelig passes ordentligt på. Med hjælp fra Dyrlægens Gård kan du finde alt det, du skal bruge. De har blandt meget andet et udvalg af pleje til hundetænder og Virbac hundefoder.

Pas på hunden med Whimzees pleje til hundetænder

Hundens tænder er vigtige for hunden, og derfor bør du også gøre, hvad du kan for bedst muligt at passe på dem. Dyrlægens Gård kan tilbyde pleje til hundetænder, så hunden kan undgå råd, kronisk tandbetændelse og andet. Normalt lægger man ikke mærke til tandproblemer hos hunden, før dens ånde lugter, og da er det ofte for sent. Dyrlægens Gård har samlet et udvalg af forskellig pleje til hundetænder – deriblandt tyggeben og andet, der er godt mod tandsten. De anbefaler tyggeben fra Whimzees, der er betragtet som de bedste på markedet. De er fyldt med gode næringsstoffer, og er baseret på grøntsager, hvilket gør dem allergivenlige. Benene har revner, hvor du kan fordele Virbacs enzymtandpasta, der har en god smag. Tyggeben og godbidder må kun udgøre 10 % af det daglige energiindtag. Mangler du pleje til hundetænder, så har dyrlaegensgaard.dk lige det, du har brug for.

Giv hunden det ebdste med Virbac hundefoder

Tandpleje til hunden er dog langtfra det eneste, du skal tænke på, når du har hund. Noget af det vigtigste er uden tvivl foder. Dyrlægens Gård har er udvalg af Virbac hundefoder i bedste kvalitet. Virbac hundefoder fås i forskellige varianter, så du kan finde noget, der matcher din hund bedst. Det betyder, at du kan finde Virbac hundefoder til hunde med allergiske reaktioner. De har faktisk opdelt deres udvalg af Virbac hundefoder i sygdomsdiæter og foder til raske hunde. Det gør det noget hurtigere at gå foderet igennem, hvis du leder efter allergivenligt foder som HPM A1 Hypoallergy eller HPM joint hundefoder. Det er til hunde, der har ledproblemer. Der er også Virbac hundefoder, som er beregnet for diæter til hunde, der har taget meget på, eller lige er kastreret/steriliseret, da de har tendens til at tage på. Til raske hunde er der også foder til både store og små, aktive og mindre aktive hunde. Der er altså Virbac hundefoder til alle hunde hos dyrlaegensgaard.dk.

Mangler du kosttilskud, Virbac hundefoder eller hundetandpleje, så er Dyrlægens Gård stedet for dig. De har alt du skal bruge til hund i den bedste kvalitet. Tag endelig kontakt til dem, hvis du har spørgsmål angående deres produkter.