Egtved sokker – lækre sokker til mænd

Er der kommet hul på mange af dine sokker, og mangler du nu nogle nye? Leder du efter behagelige sokker i høj kvalitet? Så bør du tage et kig på udvalget af Egtved sokker.

Egtved sokker er kendt for sin høje kvalitet, komfort og det enkelte, men flotte design. Egtved er et eksklusivt danske sokkemærke, der fremstiller luksus herresokker. Ud over klassiske materialeblandinger fremstiller Egtved sokker i specielle, funktionelle stoffer. Du vil opleve stilarter med bomuld på indersiden og uld på ydersiden, behagelige bambusblandinger og sokker med ventilerede såler. Kollektionerne er elegante, stilfulde og meget behagelige, og netop derfor kan du med stor fordel tilføje nogle Egtved sokker til skuffen, når der er hul på for mange af dine egne.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Egtved sokker.

Gennemtænkte materialer i herresokker

Moderne sokker er lavet af bomuld, uld, polyester, nylon og syntetiske stoffer. Uld varmer fødderne om vinteren og afkøler om sommeren. Bomuldssokker regulerer også temperaturen godt på fødderne og bruges ofte af atleter. Syntetiske stoffer absorberer ikke sved godt men giver strømper og sokker styrke og holdbarhed. Derfor blandes det ofte med enten uld eller bomuld. Naturlige materialer tillader fødderne at trække vejret, og derfor er denne form for materiale også dominerende i forhold til syntetiske materialer. Du bør altså altid tænke over, hvilken type sokker du tager på, og du kan finde mange forskellige blandt Egtved sokker.

Sådan bør du bruge dine sokker

Mønsteret på dine sokker bør kombineres med mønsteret på slips, butterfly, tørklæde eller halstørklæde. Derudover anbefales det at bære mørkeblå sokker med jeans, og farvede sokker ikke bør bæres med laksko. Sokker skal naturligvis altid være parret, så hvis en går tabt, bør du købe et nyt par i stedet for at parre den med en lignende sok fra skuffen. Der er mange måder at gå med sokker på, men det er heldigvis altid op til dig. Du har i hvert fald altid mulighed for at findes de helt perfekte par blandt det store udvalg af Egtved sokker, som med garanti vil falde i din smag.