En redningsvest er et vigtigt stykke sikkerhedsudstyr

En redningsvest er et vigtigt stykke sikkerhedsudstyr, som bogstaveligt talt kan betyde forskellen mellem liv og død. Derfor tager vi hos BALTIC redningsveste meget alvorligt. Vi har udviklet og produceret dem siden slutningen af 70’erne, og sikkerhed har altid været vores højeste prioritet. Alle vores redningsveste gennemgår strenge interne testprocedurer, inden de indsendes til endelig CE-certificering. Vi tester ikke kun deres bæreevne for at sikre, at de kan holde en person flydende, men vi er også meget opmærksomme på kvaliteten af de anvendte materialer. På denne måde kan vi være sikre på, at vores redningsveste vil fungere efter hensigten i selv de mest udfordrende situationer. køb redningsvest som redder liv.

Vi giver 5 års garanti på vores redningsveste

Vi bygger altid en ekstra god margen ind, så du som forbruger vil opleve en markant forskel på et BALTIC-produkt. Vi giver 5 års garanti på vores produkter, fordi vi tror på deres kvalitet og funktion. Pasform er også en vigtig parameter – en redningsvest fungerer jo kun, når du har lyst til at have den på! Som den førende producent i Europa har vores filosofi altid været, at vi ikke går på kompromis med funktion og kvalitet. Hos dem er det vigtigste altid kvaliteten, det er det store fokus punkt for at, kunne sikre den sikkerhed som der bliver forventer af en redningsvest.

Bredt udvalg af højkvalitets redningsveste

Hos Safe Sailing har vi et bredt udvalg af redningsveste, der passer til dine behov. Uanset om du leder efter en oppustelig redningsvest, en redningsvest til børn eller en redningsvest til babyer, så har vi alt, hvad du har brug for. Vi har også kajak redningsveste, SUP redningsveste, jolle redningsveste og endda redningsveste til svømning og hunde. Når det kommer til din personlige sikkerhed, er der ingen kompromiser. Vi ønsker dig sikker sejlads. Så du med med ro i maven kan besøge hjemmesiden og vælge den redningsvest som du passer bedst til.