En rotorlaser måler længste distance

Leder du efter en rotorlaser? Så tjek Leica Geosystems store udvalg af måleinstrumenter der gør dine måleprojekter nemmere og mere præcise. Leica Geosystems har mange forskellige laser måleinstrumenter såsom rotorlaser, krydslaser, rørlaser og mange andre. En rotorlaser er smart hvis du f.eks. skal sætte en skillevæg op. Mange ser udelukkende en rotorlaser som et værktøj, entreprenørerne bruger, når der arbejdes i vejkanten. Men hvis du som tømrer skal sætte en skillevæg op i større kontorlokaler eller bare har brug for at nivellere over en længere afstand, kan en rotationslaser også være vejen at gå for dig. Den roterende laserprik er en teknologi, som ingen andre lasere har, og prikken er meget kraftigere end stregen i en streglaser. Streglaseren har en max distance på 80 meter med modtager, mens rotorlaseren måler helt op til 800 meter med modtager, hvilken gør den til det bedste valg udendørs eller i større kontorer eller haller.

 

Undgå dyre fejl med rotorlaser

Er du på udkig efter en god rotorlaser er den halvautomatiske Leica 680-faldlaser med justerbare faldlasere måske noget for dig. Nivellering og fald udføres nemt med denne. Den enkle brugerflade, menuen med fire knapper og det digitale display giver mulighed for hurtig og praktisk indstilling af hældningen til øget produktivitet og effektivitet på byggepladsen. Dens præcision eliminerer dyre fejl og nedetid på grund af temperaturændringer på byggepladsen. Funktionen Smart Slope i Rugby 680 overvåger konstant temperaturændringerne over tid. Denne enestående funktionalitet sikrer nøjagtighed og stabil laserydelse gennem dagen.

 

Rotorlaser til entreprenøren

Du kan øge produktiviteten ved nivelleringsopgaver med Leica Rugby 620 entreprenørlaseren. Denne rotationslaser-nivellerinstrumentet er udviklet til entreprenøren, der især arbejder med forskalling og beton. Instrumentet tilbyder en professionel, men enkel nivelleringsløsning med et fremragende forhold mellem pris og kvalitet. Glem alt om dyre fejltagelser, omarbejde eller nedetid takket være den fuldautomatiske funktionalitet med Leica Rod Eye modtagerne. Betonudhældning, nivellering af forskalling samt placering af fundamenter og sokler har aldrig foregået mere effektivt.