Få det bedste udbytte af Microsoft

Der er nok funktioner at vælge imellem, hvis du benytter dig af Microsoft som software, og hvis du ønsker at udvikle dine kompetencer og at være opdateret på den nyeste teknologi, kan du med fordel overveje at investere i et professionelt Microsoft Kursus, så du er sikker på, at benytte softwaren optimalt. Før du kaster dig ud i dette, er det dog en fordel at kende til softwarens mere basale funktioner, som du kan blive klogere på i denne artikel. 

Microsoft Office-pakken

Dette punkt er formentlig velkendt for de fleste, da du med Microsoft kan få adgang til den klassiske Microsoft Office-pakke, der omfatter traditionelle programmer som Microsoft Word, Microsoft Excel og Microsoft PowerPoint samt nyere programmer som Microsoft OneDrive og Dynamics 365. Desuden inkluderer pakken også Microsoft Teams, som er oplagt til det virtuelle møde. Langt de fleste af disse programmer fordrer intet kendskab til kodning og er relativt nemme at benytte.

Lav din egen blog

Hvis du nogensinde har drømt om at have din egen blog, er dette en mulighed med Microsoft Azure, hvor du hurtigt og nemt kan oprette din egen blog på Wordpress

Følg disse trin for at lave en blog gennem Microsoft Azure: Log ind i Azure Management Portal og tryk derefter på New, Compute, Web App, From Gallery og vælg så Blogs. Så er du allerede i gang med at gøre drømmen til virkelighed. 

Gem dine data på forskellige profiler

En af de vigtigste funktioner ved Microsoft Azure er muligheden for at tilgå dine data, uanset hvor du befinder dig. En af måderne, hvorpå dette kan gøres, er gennem såkaldte “Storage Accounts”. Disse profiler lader dig uploade og gemme data, hvorefter du kan konfigurere dine forskellige profiler og deres individuelle data gennem Azure-portalen.

Opret dit eget forum

Sidst men ikke mindst giver Microsoft Azure dig mulighed for at oprette dit eget forum. Det kan der være mange gode grunde til at gøre. Du opretter et forum gennem Microsoft Azure på følgende måde: Log ind i Azure Management Portal og tryk derefter på New, Compute, Web App, From Gallery og vælg så Forums. Nu behøver du blot at følge instruktionerne.

Som du kan se, er der mange måder, hvorpå du kan få glæde af Microsoft, og hvis du beslutter dig for at tage et Microsoft Kursus, vil der åbne sig et hav af muligheder for, hvordan du kan få det størst mulige udbytte af Microsoft.