Få gjort drømme til virkelighed med et Ludwig trommesæt

For mange er musik og måske det at spille trommer en stor passion. Og for rigtig mange andre er det at have et Ludwig trommesæt indbegrebet af denne drøm. Men drømmen kan blive virkelighed. Du kan få dit eget Ludwig trommesæt fra Slagtøj Centrets, som har et bredt udvalg af trommesæt.

Passionen som trommeslager

Der er meget få mennesker i Danmark, der kan leve alf at spille på trommer. Men der er rigtig mange, der har det som en stor passion. Det er noget helt specielt at sidde bag et trommesæt, og bare komme ind i en form for trance, hvor rytmen bare tager dig med på en rejse af følelser. Når du har styr på dit trommespil, så opnår du en helt speciel følelse i kroppen. Noget man kan opnå få andre steder. Og den følelse er faktisk ikke så afhængig af hvor god du er som trommeslager – men en god start er selvfølgelig med et trommesæt fra Slagtøj Centret.

The Beatles og Ringo Starr

The Beatles, også kendt som Fab Four, er måske det mest kendte rockband, der nogensinde har eksisteret. Bandet eksisterede fra 1960 til 1970 og lavede musik, der ændrede verden. Trommeslagere i The Beatles hed Ringo Starr og han regnes for en af de mest indflydelsesrige trommeslagere i verdenshistorien. I 1963 fik Starr sit første Ludwig trommesæt. En butiksejer i London fik specialdesignet sættet med The Beatles logo. Ringo Starr var med til at gøre amerikanske Ludwig til et stort ikon inden for det at spille trommer.

Blandt andre kendte trommeslagere, der spiller på Ludwig trommesæt, kan fremhæves Alex Van Halen fra bandet Van Halen, Clayton Cameron fra Independent samt Questlove fra The Roots og Patrick Carney fra The Black Keys. Ludwig er et kvalitetsstempel for et trommesæt af en helt speciel kvalitet.

Ludwig i alle prisklasser

Ud over det trommesæt, som The Beatles gjorde legendarisk, er der andre muligheder. Ludwig trommesæt findes i alle prisklasser. Startersættet hedder Element, hvor din investering er begrænset. Skal det være rigtigt highend, så skal du gå efter Sættet Legacy eller måske det vilde Classic Mapie. Er det sidstnævnte du går efter, så er det selvfølgelig også en større investering, men til gengæld kan det måske også forandre dig liv og give dig en passion, du ikke kan finde på ret mange andre måder. Det er blot at kaste sig ud i det – så tag og undersøg det hos Slagtøj Centret.