Få hjælp til reparation og service af landbrugsmaskiner hos Lyngfeldt

Oplever du tit problemer med dine landbrugsmaskiner? Og har du behov for eksperthjælp, reparation og service af dem? På værkstederne hos Lyngfeldt får du holdbare maskinløsninger til konkurrencedygtige priser, som dækker lige præcis dine behov både på kort og lang sigt. Du finder dedikerede og erfarne folk på værkstederne samt et bredt udvalg af produkter. 

Der findes omkring 40.000 landbrugsvirksomheder rundtom i Danmark, og mere end halvdelen af landets areal er under plov. Faktisk er Danmark et af de mest opdyrkede lande i verden. Og det kræver mange maskiner for at vedligeholde og dyrke de store, omfangsrige kornmarker. Landbrugsmaskiner er i dag teknologisk avancerede produkter udstyret med både computer, kontrolsystemer, ultralydsmålere, printkort og meget andet. Det kan være en ordentlig mundfuld og kræver et enormt indblik og specialistviden inden for området. Lyngfeldt har flere års erfaring med salg, service og reparation af markedets førende landbrugsmaskiner. Lyngfeldt står for servicering af landbrugsmaskiner og sørger for, at du er godt kørende i mange år frem. På værkstederne arbejder erfarne og dedikerede folk, der beskæftiger sig inden for blandt andet landbrugsdrift, park- og golfarealer, maskinstationsvirksomhed samt anlægs- og entreprenørvirksomheder. Hos Lyngfeldt får du derfor en god service af landbrugsmaskiner – og frem for alt effektive og holdbare løsninger med fokus på grundighed og kvalitet med udgangspunkt i netop dine behov og din situation.

Landbrugsmaskiner til det moderne landbrug

Lyngfeldt er en af landets største og ældste virksomheder inden for salg, service og vedligeholdelse af både brugte og nye landbrugsmaskiner til det moderne landbrug. Hos Lyngfeldt kan du både få ekspertrådgivning og hjælp til reparation eller service af dine landbrugsmaskiner til konkurrencedygtige priser. Du kan også købe landbrugsmaskiner til have og park, andre rekreative områder eller landbrug på deres mange værksteder i landet. Det gør din hverdag og dit arbejde meget nemmere. Find blandt andet diverse tilbehør til maskinerne, traktorer, gravemaskiner, gødningsmaskiner, læssemaskiner, anhængere og trailere. Der er et godt og bredt produktudvalg af førende maskiner, som blandt andet New Holland, Amazone, Giant, MI Have & Park, Stama og mange andet. Du har også mulighed inden for bytte, salg og leje udover servicering af landbrugsmaskiner.