Få inspiration til madlavningen med de rette krydderier
Elsker du at gå på opdagelse i verdens forskellige køkkener? Kan du godt lide at bevæge dig ud på nye græsgange, når det kommer til madlavning? At forlade det danske køkken for en stund og tage på en kulinarisk rejse langt, langt væk? Verden bliver hele tiden mere forbundet, og det bliver nemmere at få inspiration til retter fra forskellige steder. Vi oplever, at der hele tiden kommer nye spændende restauranter til byen, der kan gøre os klogere på verdens mad. Hvis du selv skal gå på opdagelse, er det afgørende at tage hen i en krydderiforretning.
Oplev verden gennem en krydderiforretning
Det er altid spændende at begive sig ud i noget nyt. Om det er at besøge et nyt land, lære en ny færdighed eller at skulle prøve kræfter med et nyt madkøkken, som man ikke kender i forvejen. I Danmark har vi vores gode, danske krydderier som dild, purløg og peberrod, som passer perfekt til det danske køkken med sit fokus på fisk og animalske produkter. Når det så er sagt, må vi erkende, at de to krydderier, vi bruger mest, er salt og peber. En krydderi forretning som f.eks. T.I. krydderier giver dig mulighed for at skue ud over nye horisonter.
Oplev en verden af krydderier i en krydderiforretning
Østen byder på rigtig mange spændende retter, som alle gør rigtig meget brug af forskellige krydderier. Det mest kendte er nok det indiske, som er berømt for sine mange krydderier, som karry, gurkemeje, stjerne-anis, sumak og kanelstænger. Med de krydderier får man adgang til en helt ny smagsverden, som vi sjældent selv gør brug af i Danmark. Så bestil krydderier fra en krydderiforretning, og lad verden komme til dig, så du helt selv i dit eget tempo kan begive dig ud på ny jord.
Hos en krydderiforretning finder du også krydderier som Harisa og Ras El Hanout, som bliver brugt flittigt i det mellemøstlige køkken. Jo flere krydderier, du har på hylderne, desto flere muligheder har du i et køkken for at nuancere dine retter og måske selv sammensætte en ny kombination af krydderier, som verden ikke har set før. Man behøver i hvert fald ikke at være bange for at prøve at eksperimentere med nye krydderier, og når du føler dig sikker nok, kan du jo invitere vennerne over og udbrede dit nye kendskab.