Få specialdesignede højbede hos Thy-metal

Højbede, plantekasser, havekrukker osv. fra Thy-metal er alt sammen danskproduceret, og derfor leverer virksomheden høj kvalitet. Kører du den samme linje gennem hele haven, får du en god stil. Standardprodukterne kan du hurtigt få leveret, og har du selv idéer til produkter af stål, hjælper tegnestuen dig i mål. Du har mulighed for rentefri finansiering, så få inspiration på deres hjemmeside nu.

Højbede til urterne fra Thy-metal er den perfekte gave

Elsker din mand det grønne drys på sin mad? Så giv ham en julegave i form af et lille højbed i galvaniseret eller råt cortenstål, som udvikler en rustrød farve. Der kan han plante de lækre krydderurter, han ønsker sig, og hvis I placerer det, hvor I nemt kan få fat i urterne, får I også brugt dem. Et lille højbed er ligesom en plantekasse, og det kan være startskuddet til en have med større højbede og plantekasser.

Du kan også selv ønske dig et stilfuldt højbed som fundament til en blomsteropsats i samme stålfarve til at stille på terrassen, så du kan nyde dine smukke blomster. Se et eksempel på www.thy-metal.dk.

Bede, plantekasser og havekrukker af stål giver god stil i din have og er produceret i Danmark, så virksomheden garanterer for kvaliteten. Vælg en standardmodel, eller få virksomheden til at hjælpe med specialvarer. Køb højbede med rentefri finansiering, og få standardbedene leveret inden for 5 dage.

Ønsk dig plantekasser og havekrukker til blomsterne

Skynd dig at fortælle din mand, hvis du ønsker dig plantekasser, havekrukker etc. i galvaniseret eller cortenstål. Sæt for eksempel en havekrukke/blomsterkumme ved hver side af din hoveddør, så du kan byde jeres gæster velkommen med blomster. Du kan få havekrukker/blomsterkummer med fuldt mønster, mønster øverst eller uden mønster og vælge dem i mange forskellige størrelser og enten i galvaniseret stål eller i råt cortenstål, som med tiden bliver rustrødt. Fortæl ham, at hvis han bestiller havekrukker/blomsterkummer nu på www.thy-metal.dk, kan han sagtens nå at få dem inden jul.

Er det deres plantekasser, du må eje, er det ofte et lidt større projekt, og hvis han bestiller dem nu og husker at bestille plantemuld i bigbags med, er du klar til at plante til foråret. Da det er en større post, kan I med fordel få glæde af deres rentefri finansiering.

Bestil et højbed, plantekasser og havekrukker/blomsterkummer nu til din mand, eller få ham til at bestille dem til dig, så kan I nå at give hinanden stilfulde julegaver i stål. Husk bigbags med plantemuld. I kommer til at give børnene baghjul i konkurrencen om den største gave ved at finde julegaven på www.thy-metal.dk.