Find en samarbejdspartner til cts anlæg her

Er du på udkig efter et cts anlæg? Så er du kommet til det helt rette sted! Hos Lund og Erichsen servicerer og installerer vi samtlige slags typer af CTS-systemer, primært som autoriseret Trend Systemhus, hvor vi installerer Trend CTS. Det betyder altså, at du som kunde får en professionel og erfaren leverandør, der er opdateret om alt den nyeste teknologi og kan levere et cts anlæg i allerhøjeste kvalitet.

Hvor bruger man cts anlæg?

Et cts anlæg kan benyttes mange forskellige steder, som f.eks. i en skole, idrætshal, kontorbygning eller institution. Dette er bare nogle af de mange eksempler. De bliver installeret alle steder, hvor det giver god mening at regulere lys, varme, ventilation og andre energikilder ud fra forskellige slags kriterier, som hvordan vejret er og om der personer inde i bygninger.

Hvad betyder cts?

CTS er en forkortelse af ”Central Tilstandskontrol og Styring”. Med et cts anlæg fra Lund og Erichsen kan man opholde sig et sted og derfra kontrollere samt overvåge hvad der sker inde i bygningens rum og lokaler.

Kan cts anlæg benyttes af lille virksomhed?

Det kan det sagtens. Det kan nemlig betale sig at spare på energiafgifterne. Hvis vi tager Danfoss ECL varmestyring som et eksempel, så får man mange fordele ved at styre virksomhedens varme og ventilation.

Hvis du vælger L&E som din CTS-installatør får du:

  • Yderst professionel rådgivning om CTS-teknik
  • Certificeret Trend Systemhus
  • Teknikere der hvert år gennemfører relevante CTS-kurser
  • Teknikere med håndværksmæssig baggrund der brænder for CTS
  • En professionel leverandør med stor erfaring af installation af Danfoss ECL varmestyring

Du er velkommen til at kontakte Henrik Bærentsen på 96 26 44 53, hvis du har brug for mere information om cts anlæg. Skal du have en specifik pris? Skal L&E gennemgå din egen virksomheds muligheder for at forbedre og optimere energiforbruget? Så ring ind og hør dine muligheder.

Fantastisk service hos L&E

Vi står altid klar med åbne arme hos L&E og vil med glæde hjælpe dig og din virksomhed, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring cts anlæg. Som sagt har vi massere af erfaring indenfor branchen, og kan derfor garantere at vi næsten altid kan finde en løsning der passer netop dine behov. Er du interesseret i at høre mere om cts anlæg eller andet, så er du mere end velkommen til at give os et kald på 96 26 44 44. Vi gør vores bedste for at besvarer forespørgsler hurtigst muligt.