Flot New Yorker væg fra First Floor CPH

Besøg firstfloorcph.dk, og gå på opdagelse i en verden af designerløsninger i stål. Denne virksomhed både producerer, tegner og installerer lækkert interiør i stål, der vil se godt ud inden i eller uden på ethvert hjem. Læs videre her, hvis din interesse er blevet vækket for enten en smart New Yorker væg eller en flot udendørs trappe.

Stilren New Yorker væg fra First Floor CPH

En New Yorker væg er den perfekte løsning til afskærmning af både lyd, lugt eller fugt. En New Yorker væg afskærmer nemlig aldrig for lys, da konstruktionen udelukkende består af stål og glas. Denne flotte væg vil således altid åbne op i modsætning til traditionelle gipsvægge, der ofte indelukker unødvendigt. En New Yorker væg fra First Floor CPH er produceret i sort stål, der pulverlakeres. Du får derfor altid den samme flotte finish, ligesom at du altid er sikret, at alle svejsninger er perfekt slebet. En New Yorker væg har et lækkert design og en æstetisk dimension, der supplerer den smarte funktionalitet. Det flotte design står nemlig ofte i stærk kontrast til de mange hvide vægge, der præger moderne hjem. Denne kontrast er udelukkende et positivt indspark og en tilføjelse, der kan gøre dit hjem mindeværdigt. Besøg firstfloorcph.dk, hvis du vil se, hvordan de lækre New Yorker vægge desuden nemt kombineres med andre stålløsninger fra First Floor CPH.

Find en udendørs ståltrappe til netop dit hjem

Kombiner for eksempel din New Yorker væg med en udendørs ståltrappe. En udendørs ståltrappe fra First Floor CPH er perfekt i forlængelse af facader og bygninger, hvor hoveddøren for eksempel er hævet på grund af terrænforskelle. En udendørs ståltrappe kan dog også sagtens installeres i forlængelse af indgange til første eller anden sal samt andre steder, hvor trapper er en nødvendighed. En udendørs ståltrappe fås desuden i mange forskellige designs, sådan at de passer mange forskellige behov. Du kan for eksempel få installeret alt fra ligeløbstrapper til kvartsvingstrapper, der alle tåler både vind og vejr. En udendørs ståltrappe fra First Floor CPH er nemlig altid galvaniseret, så det flotte stål ikke ruster. Trappen er ligeledes grundet og pulverlakeret, hvilket gør den yderst modstandsdygtig over for alle typer vejrforhold. En udendørs ståltrappe leveres som standard i en sort mat farve, men det er muligt at vælge en hvilken som helst RAL-farve, du foretrækker. Du kan derfor på alle måder specialtilpasse din nye udendørs ståltrappe, sådan at den både passer til din boligs facade og din smag for indretning.

Bliv inspireret af de mange trapper og vægge, som First Floor CPH allerede har installeret på www.firstfloorcph.dk.