Gå efteråret i møde med nyt spændende silkegarn fra Kreativgarn

Er du også gået i gang med at strikke igen, efter at efterårets mørke og kulde endelig har meldt sig? I sådan et vejr er det som om, at det er den eneste aktivitet og hobby, som man kan give sig til. At sidde inde i stuen med en tændt pejs, mens man kan kigge ud og se mørket lægge sig ned over himlen og naturen udenfor og se, hvordan vinden rusker i træerne.

I sådan nogle omgivelser er det at hækle og at strikke næsten det eneste rigtige at give sig til. På kreativgarn.dk kan du gå på opdagelse i forskellige slags silkegarn og håndfarvet garn, så du ikke løber tør for kombinationer at strikke ud fra.

At strikke er blevet in

Det er blevet in at strikke, det må man sige. Specielt i løbet af corona blev det manges favoritaktivitet at give sig til. Selv de unge kvinder – og mænd – har taget det til sig, og det er ikke længere pinligt at gå med tøj, som ens mor eller mormor har strikket til en. Nej, det er ligefrem sejt. For et strikket eller hæklet tøj er et tegn på, at nogen har gjort sig umage og er samtidig bæredygtigt og miljørigtigt.

Om du har været med på bølgen længe eller om du er en af det unge, som lige er stået med på strikketoget, så er der helt sikkert masser af gå på opdagelse i på kreativgarn.dk. De har for eksempel mange forskellige slags silkegarn og et smukt udvalg af håndfarvet garn.

Kreativgarn.dk holder til med sin fysiske butik i Esbjerg, men har en stærk online tilstedeværelse, hvor de sender til hele landet. Med et bredt sortiment indenfor garn, silkegarn og håndfarvet garn, er Kreativgarn.dk et passionprojekt, hvor en stor del af det garn, som de handler enten økologisk eller GOTS certificeret. På den måde er du sikker på kun at få fat i det bedste kvalitetsgarn.

Passion for garn og at strikke og at hækle sikrer også, at du hele tiden er i stand til at finde nye ting i sortimentet, som du bare må prøve af. Så hop ind på kreativgarn.dk og spring med hovedet først ned i det spændende udvalg af silkegarn og håndfarvet garn, så du er helt klar til efterårets mørke og kulde, og det eneste du behøver at gøre, er at sætte dig godt til rette.