Gode lydbøger er ét klik væk

Der er ikke langt imellem de gode lydbøger hos tales.dk, når man er tilmeldt deres Premium-service. Lyt til de nyeste titler og alle de elskede klassikere blot med et tryk på “play”. Appen fås både til Android og iOS, så du kan lytte hvor som helst – i supermarkedet, i bybussen på vej i sommerhus osv.

Masser af gode lydbøger hos tales

Find de bedste lydbøger på tales.dk, der med tales Premium-abonnementet har samlet et fantastisk katalog, der er spækket med alt fra fantasy til krimier. Du er selvfølgelig også i stand til at købe gode lydbøger enkeltvis. Se f.eks. på Gladiator af Jens Henrik Jensen og En Gylden Prop af Espen Strunk, der lige nu er på tilbud! Der er altid nye tilbud på gode lydbøger hos tales.dk, så vend ofte tilbage. De helt store titler lander selvfølgelig også hos tales lige efter udgivelse.

Fordelen ved lydbøger

I bogverdenen er der en skarp dominerende trend. Den er, at flere og flere skifter over til lydbøger. Det hænger bl.a. sammen med, at gode lydbøger bliver endnu bedre, når de læses højt af en dygtig, professionel fortæller, som giver hver person deres egen stemme. De førende bogforlag lægger stort arbejde i at skabe den bedste lytteoplevelse. Det kan også være i form af at vælge en fortæller med den samme kulturelle baggrund, som bogen foregår i.

En anden god fordel ved lydbøger er, at de formår at give underholdning de steder, hvor det normalt ikke er muligt at nyde andre typer medier. Det kan være under den lange vandretur eller stående i bybussen. Mange vælger også at lytte til lydbøger, når de handler ind, eller når de er i motionscentret. Motionscyklen bliver pludselig et langt mere spændende træningsredskab! Hos tales gør de en dyd ud af at tilbyde gode lydbøger, der rummer alle. Af denne grund er du i stand til at finde et af landets bedste udvalg online.

Mange har svært ved at koncentrere sig om at læse ofte, og det betyder desværre, at de ikke får læst, overhovedet. Med lydbøger er det langt nemmere at gå i gang og stoppe igen. Ét tryk på “play” eller “pause” er alt, det tager. De fleste afspillere kommer også med en knap til hurtig spolning. Personligt, så plejer jeg altid at spole bogen 30 sekunder tilbage, når jeg genoptager den. Det gør, at jeg hurtigt genopfriskes med det seneste og drages ordentligt ind i bogen igen. Der er ingen grund til at stoppe ved kapitler længere.