Har du brug for råd til indretningen af din stue? Kig med her

Måske er du lige flyttet, og derfor skal du nu til at indrette en masse. Det kan være, at du er flyttet fra lejlighed til hus, og nu har du pludselig meget mere plads. Det kan være svært at finde ud af, hvad man nu skal bruge alt den plads til, og derfor kan det være en god idé at begynde at tænke over, hvordan du vil have det til at se ud. Stuen er et stort rum, hvor I også kommer til at bruge meget tid, og derfor kan det være ekstra vigtigt at finde ud af, hvad der skal være der.

Har du bestemte ønsker til møbler?

Det kan være, at du har nogle specielle møbler, som du vil have, hvor alt andet i stuen også skal hænge sammen med det. Det kan være en speciel lampe eller en designer stol, og det kan være, at disse ting skal være med til at dominere, hvilken stil de andre møbler skal have. Det kan sommetider være en hjælp, fordi du herved har skabt en idé om, hvad de andre ting også skal have af formål.

Bestemte farver?

Det kan også være, at du går efter nogle bestemte farver, og det er her, hvor du kan have svært ved helt at fastsætte, hvilke farver, som du allerhelst vil have i din stue. Måske der også skal lidt farve på væggene, og så er det ekstra vigtigt at finde ud af, hvilke farver, som du ønsker i din stue, før du begynder at male.

Heldigvis kan du altid male det om, og det kan måske også være interessant at skifte farven ud sommetider. Ens smag forandrer sig også, og med tiden skifter man nogle møbler ud, og så kan det være, at det er nødvendigt at male om.