Hos Scarpa designer vi selv mange af vores støvler

Hos Scarpa designer vi selv mange af deres støvletter herre. Her finder du et eksklusivt udvalg af håndlavede italienske herrestøvler i læder. Vores støvler er elegante med et råt og stilrent look, som går godt til et enkelt og klassisk outfit. Herrestøvlerne henvender sig til enhver smag, og kan købes med elastik, snørebånd eller lynlås. Nedenfor ser du vores unikke udvalg af herrestøvler. Størrelserne varierer fra 39 til 45 – enkelte stilarter findes dog også i størrelse 46. Vælger du at købe støvler hos os, kan du sende dem tilbage gratis inden for 30 dage, hvis de ikke passer eller blot ønsker at bytte størrelse. Køber du støvletter herre online får du også gratis fragt!

Stilrent og tidløst design

Når det kommer til stilrent og tidløst design, så er støvletter herre et oplagt valg. Hos Scarpa har de et stort udvalg af støvletter herre i læder og med en unik pasform. Vores støvletter herre er håndlavede og størrelserne varierer fra 39 til 45. Støvletter herre kan købes med elastik, snørebånd eller lynlås. Kvalitet og pasform er altafgørende for os, når vi designer støvletter herre. Derfor er vores støvletter lavet i læder af bedste kvalitet og vasket for at sikre den mest optimale komfort og bedste pasform.

Dedikerede og erfarne personale står altid klar til at rådgive dig

Vores dedikerede og erfarne personale står altid klar til at rådgive dig i valget af fodtøj, der matcher din fod og din stil. Hvis du leder efter et par elegante sko med et råt og stilrent look, så finder du dem hos Scarpa. Hos Scarpa finder du altid fantastisk service og lynhurtig levering. De leverer gratis til pakkeshops og hjemmesider i Danmark, og der er 30 dages returret på alle vores produkter. Du kan altså altid trygt købe sko og støvler hos os! Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om valget af fodtøj.