Hvad kan du bruge drejekranse til?

Mangler du et yderst vigtigt produkt i langt de fleste tilfælde til kraner, lifte, vindmøller eller andet? Så er drejekranse måske løsningen.

Drejekranse er roterende enheder, som består af to ringe med mellemliggende kugler. Kuglerne ligger i en raceway og skal smøres via smørenipler.

Drejekranse kan bruge i mange hydrauliske sammenhænge. De bruges blandt andet på kraner med kontinuerlig rotation, på løfteborde til rotation af emner, på trucks til rotation – eksempelvis ved tømning af containere, på entreprenørmaskiner til drej af kabine, på mandskabslifte, i vindmøller til at få en roterende funktion og meget andet. På den måde kan drejekranse altså bruge i mange forskellige industrier, og i flere tilfælde er de faktisk næsten uundværlige. Eksempelvis består en gravemaskine af et understel med enten hjul eller bælter, hvorpå der med en drejekrans er monteret en opbygning med en motor, førerhus, gravearm og kontravægt. Stort set alle funktioner i en gravemaskine fungerer ved hjælp af hydraulik.

Hvis dette lyder som noget for dig og din industri, så finder du her et stort udvalg af drejekranse.

Gå på opdagelse i det store udvalg af drejekranse

Drejekranse findes i mange forskellige typer og størrelser, og det er yderst vigtigt, at du finder lige præcis den drejekrans, som tilpasser sig dine behov. Du finder alt fra svingkranse til tanddrejekranse og alt derimellem. Du finder drejekranse fra 300 mm – 2500 mm, og alt efter hvilken diameter drejekransen har, vil belastningen være forskellig. Desuden svinger belastningen fra 100 kg til 13 tons, og så fås de både i kunststof og metal . Drejekranse findes både med og uden tænder. Fortanding anvendes sammen med et planetgear, som genererer rotationen. Hvis den er uden fortanding, anvendes den derimod typisk på løfteborde, hvor rotationen genereres manuelt. Dette er forskellen på drejekranse med og uden tænder.

Står du altså i en industri, som bl.a. bruger kraner, gravemaskiner eller andre typer entreprenørmaskiner samt robot-, bygge- og vindmølleindustrien, så bør du gå på opdagelse i udvalget af drejekranse. Du finder med garanti noget, som kan effektivisere din industri, og på den måde betaler det sig jo at investere i det rigtige udstyr.