Hvor skal din efterårsferie gå hen?

Vinteren siger snart farvel for denne gang, hvilket også betyder at efteråret er omkring et halvt år væk. Det kan måske lyde som længe, men man kan med fordel allerede begynde at kigge på rejser i efterårsferien. Ved at være tidligt ude kan man ofte finde nogle gode tilbud, der sikrer dig at få mest muligt for dine penge. Men hvor skal efterårsferien lige gå hen? Nedenfor kan du finde en række forslag til destinationen for efterårsferien anno 2023.

De Kanariske Øer

Danskerne har længe elsket at holde ferie på De Kanariske Øer, der både dækker over Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Her er man altid sikker på vejret, samtidigt med at hotellerne ofte er af ganske udmærket kvalitet. Ønsker du at rejse til De Kanariske Øer, så book din efterårsferie ved at klikke her.

Mallorca

Den spanske perle har også været en dansk favorit i mange årtier efterhånden, hvilket ikke er uden grund. Den gode mad og de smukke strande sætter de perfekte rammer for en efterårsferie i familiens eller kærlighedens skød. Dog er vejret ikke lige så sikkert her, som på De Kanariske Øer.

Cypern

Øen i middelhavet, der både byder på lokalt folkeliv, festligheder og smukke omgivelser, er også en ganske oplagt rejsedestination for årets efterårsferie. Selvom øen ikke er så stor, har den masser af kultur og forskellige oplevelser på programmet.

Dubai

En tur til De Arabiske Emirater hen over sommer kan være ulidelig varm, hvilket også er grund til at mange venter til efteråret eller vinteren. Dubai er en by, der virkelig viser, hvad mennesket er i stand til at fremstille udenom naturen. Når man befinder sig i toppen af Burj Khalifa, kan man lige så tydeligt se, hvor byggeriet i byen er nået til – den menneskeskabte grænse mellem byen og ørkenen. Derudover byder Dubai også på et væld af andre store oplevelser.