Hvordan man vælger det rigtige laminat spisebord til sin bolig

Når man skal finde det rigtige spisebord til sin bolig, er der flere ting, man skal have in mente – størrelsen på rummet, budgettet og ens egen personlige stil. Med et lamiant spisebord kan man både få høj kvalitet, flotte designs og budgetvenlige priser – alt sammen noget, der gør det muligt for dig at finde det helt rette spisebord til din stue. 

Laminatbordet – en klassiker

Laminatbordet er et af de mest populære spiseborde på markedet, og det er ikke uden grund. Laminatbordet er nemlig både stilrent, elegant og enkelt, og så er det samtidigt et meget holdbart bord. Laminatbordet kan derfor være det perfekte valg til dig, hvis du gerne vil have et flot spisebord i din spisestue, som samtidigt også skal kunne holde til lidt af hvert. En af fordelene ved laminatbordet er desuden, at det er let at gøre rent, og det kan derfor også passe til hjem med fester eller børn.

Sådan vælger du det rigtige laminat spisebord til din bolig

Når man skal vælge sit spisebord, så er der flere ting, man skal have in mente. For det første så skal man overveje størrelsen på bordet. Dette afhænger af, hvor meget plads man har i sin bolig, og hvor mange personer bordet typisk skal kunne samle rundt om sig. 

Dernæst er det vigtigt at have in mente, hvilken type materiale ens spisebord skal være lavet af. Skal det være træ eller laminat? Og endelig er det også vigtigt at have in mente, hvilket udtryk ens spisebord skal have. Skal det være enkelt og elegant eller rustikt og unikt?

Rengøring af laminat borde og andre tips

Laminat borde er en type af bord, der er meget udbredt i mange hjem. Laminat borde er nemlig meget holdbare og kan tåle en del, men det betyder ikke, at de ikke skal rengøres. Rengøring af laminat borde kan være lidt tricky, da man skal passe på ikke at ødelægge overfladen. Derfor anbefales det typisk at bruge en blød klud til at tørre støv og snavs af med, og herefter bruge en fugtig klud til at gøre rent med. 

Man skal dog være opmærksom på ikke at bruge for meget vand, da dette kan trænge ind i laminaten og give pletter eller misfarvninger. Når du har gjort rent med den fugtige klud, så husk altid at tørre overfladen efter med en tør klud, gerne microfiber, for at undgå pletter.

Hvis du har et laminat bord som er begyndt at se slidt ud, så kan du overveje at give det et nyt lag lak eller maling. Dette vil give dit bord et helt nyt udseende, og samtidig beskytte overfladen mod yderligere slid.