Kend dig selv og din krop bedre

Du kan nu være med og blive en del af et fremragende kursus, der kan give dig viden, træning og teknikker på hvordan du med din kropssprog kan række ud til folk, og hvordan du kan række ud til dig selv. Du kan blandt andet med den viste præsentationsteknik, lære at indtage et rum og dermed etablere en tæt og mere nærværende tilknytning til andre, der også kommer til at deltage i kurset med sammen dig. Via dette kursus kan du blandt andet ende med at få viden også ender kursets med at give dig den rige mulighed for at fremlægge et tydeligt og troværdigt budskab, ud fra de midler og værktøj du får lært af selve kurset.

Derudover vil du også komme igennem en emotionel dybde af dig selv og andre, ved at sætte sig ind i de forskellig læringsmål og den storytelling, der kommer til at foregå under kurset. Dette er et kursus som kommer til at give din måde at kommunikere på, en større effekt og et bedre og brugbar middel, for dig at have.

Hvilke ting skal man være opmærksom på?

Du skal være forberedt på en utrolig lærerig session, med høj grad af aktivitet, da der er meget praktisk træning. Derudover kommer der ikke flere deltagere end 6 personer, da det kan være det mest optimale måde for dig at øve på, når du er i træning med andre mennesker. Du skal også være opmærksom på at få feedback og en kortlægning af din personlige præsentationsstil. Dette er noget du selvfølgelig kan tage med videre.

Forskellige kurser efter jeres behov

Du kan også tilrettelægge kurset efter dine egne ønsker. Alle har forskellige mål og ambitioner, og derfor er det muligt at finde et kursus, der passer til jer, og måske den virksomhed I står for. Det kan også afholde på platforme som teams og zoom.