Klar selvstændigt din hverdag

Kroppen kan opføre sig på overraskende vis. Du kan ikke altid forudse, hvis din krop volder dig problemer, eller du kommer ud for en skade. Uanset graden af dine problemer, er det vigtigt at det bliver taget seriøst, og at der tages korrekt hånd om det. Oplever du vanskeligheder eller smerter i hænderne, findes der et væld af gode hjælpemidler til genoptræning og ADL optimering hos K.C. Pedersen. 

Det er vigtigt at genoptræne dine led og hænder, hvis du er kommet ud for en skade. Hvad end du oplever smerter i fingerleddene, håndleddene eller noget helt tredje, så findes der gode træningsredskaber til at styrke din krop. Genoptræning er en vigtig proces, som også skal tilpasses korrekt. Pas på med at starte for hårdt ud, men tage det gradvist, så du ikke overbelaster dine led og hænder.

Hvilke træningsredskaber kan jeg vælge?

Det er ikke sjældent, at personer oplever problemer med hænderne. Heldigvis er der blevet udviklet funktionsdygtige træningsredskaber, som kan hjælpe din genoptræning godt på vej. Håndterapi kan bestå af mange forskellige øvelser, som du kan udføre med de forskellige træningsværktøjer. Disse træningsværktøjer kan du finde hos K.C. Pedersen:

  • Redskaber til fingertræning
  • Håndtræningsler
  • Hjemmetræningspakke
  • Massageprodukter og massageudstyr
  • Motoriktræning
  • Mundtræning og motorik
  • Produkter til håndledstræning
  • Redskaber til opvarmning

Undersøg flere produkter til genoptræning og andet hos K. C. Pedersen.

Hvordan optimerer jeg ADL?

Genoptræning er vigtigt for dig, der er kommet ud for en skade. Håndteres dit problem ikke ordentligt, kan det føre til uønskede smerter. ADL er en forkortelse for Almindelig Daglig Livsførelse og rummer altså viden om, hvordan du får praktisk og brugbar undervisning i, hvordan du bedst kommer igennem hverdagen. Man kan let komme til at undervurdere, hvor vigtigt det er at kunne løse praktiske gøremål selvstændigt. I tilfælde af at kroppen svigter er det derfor vigtigt at optimere din ADL. Der findes mange forskellige områder, du kan træne dette indenfor, men især praktiske opgaver i hjemmet er der lagt særlig vægt på. Du kan træne dine håndfærdigheder med træningsredskaber, såsom en ‘finger expander’, håndtræningsbold, body roller eller få støtte med en kompressionshandske. Hos K. C. Pedersen er de eksperter i udvikling af produkter, der er speciallavet til optimering af ADL og genoptræning af din givne skade. Hvis du er i tvivl om, hvilke slags træningsredskaber du skal bruge til din genoptræning, kan du til enhver tid samle viden og rådgivning hos de dygtige og kompetente medarbejdere hos K.C. Pedersen.