Klar til at starte restaurant? Tænk grundigt over inventaret

Er du efterhånden ved at have mod på at realisere drømme om at drive eget spisested? Så skal du have erhvervslokaler, der egner sig til at blive brugt som café eller restaurant. Og du skal have det rette inventar – både hvad møbler, dekoration og maskiner angår. Det skifter spisesteder imellem, hvilke maskiner du skal bruge. Men du kommer ikke uden om at få borde, stole og bænke til gæster.

Hvor meget tør du bruge på restaurant inventar?

Det er dyrt at starte egen restaurant, så du har ikke altid den luksus at kunne få dit drømmetema fra dag ét. Visse steder kan du finde en bred vifte inden for restaurant inventar til rimelige priser, fx inde på restaurantinventar.dk. Men du skal være indstillet på, at du må starte med noget billigt – hvis ikke du tror stærkt på, at du hurtigt får opbygget en loyal kundebase, der holder firmaet i live.

Udnyt pladsen optimalt med de rette siddepladser

Hvad skal du så vælge af inventar til din restaurant? Hvis du ikke har tænkt dig at have nogen fin restaurant kørende, men i stedet drømmer om at sælge fastfood, udnytter du pladsen optimalt ved at have barstole ovre ved vinduerne. Her kan folk sidde nogenlunde komfortabelt i de få minutter, de er om at spise hos dig. De øvrige siddepladser kunne fx være modulbænke, der er meget fleksible.

Gør det attraktivt at sidde udendørs

Hvis du har en café, hvor folk sidder lidt længere, end de gør på en fastfoodrestaurant, var det værd at overveje at skabe attraktive siddepladser udendørs. Om sommeren når du langt med havemøbler og parasoller, men når efteråret kommer, bliver det lidt for køligt til de fleste. Hvad kan så gøre her? Med terrassevarmere, bl.a. i form af varmelamper, kan du gøre det lige lidt lettere at udstå kulden.