Køb konkylie stellet fra Royal Copenhagen her – nordicantiques.dk

Køb konkylie stellet fra Royal Copenhagen her hos nordicantiques.dk. Konkylie, ”Triton” på engelsk, er et te/kaffestel og spisestel, der er tegnet af Arje Griegst for Royal Copenhagen. Arje Griegst’s organiske formsprog er nærmest magisk i sin form. Han har blandt andet formgivet skulpturer, smykker, glas og spisestel. Udover at arbejde for Royal Copenhagen, så har Arje Griegst også arbejdet for Georg Jensen og Holmegaard. Konkylie stellet fra Royal Copenhagen som blev produceret siden 1978 udgik af produktionen i 90’erne. Stellet findes i en hvid udgave samt i en rosa udgave. Den rosa farve opstod ved at blande guld i glasuren. Køb konkylie stellet fra Royal Copenhagen her hos os, og vær i blandt en stor del af det danske folk, som besidder det i hjemmet. Rygtet går på, at det rosa konkylie stel Royal Copenhagen blev alt for dyrt at producere og man gik derfor over til en gennemsigtig glasur og således skabte den hvide udgave af konkylie stel Royal Copenhagen.

Konkylie Stel Royal Copenhagen af højeste kvalitet

Alle vores stel hos nordicantiques.dk er antikke stel – nogle gange mere end 100 år gamle. Derfor kan der muligvis være mindre brugsspor og slitage på nogle af varerne. Du er altid velkommen til, at spørge efter flere billeder på en bestemt varer, så du kan dobbelt tjekke kvaliteten. Vi bestræber os altid efter at opfylde kundernes ønsker i forhold til farvenuancerne på porcelænet, da vi ved mange af vores kunder ønsker en specifik farvenuance. Du kan til hver en tid skrive til os på kontakt@nordicantiques.dk, eller give et kald på 21 15 18 89 hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller lignende. Hop ind på vores hjemmeside og find netop de konkylie stel fra Royal Copenhagen som passer til din smag.

Ind imellem sker det, at vi får overset en fejl på en vare, hvis dette er tilfældet så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan finde en god løsning til dig. Kundernes tilfredshed er vigtigst for os, og vi sørger altid for at i får en god oplevelse, der er udover det sædvanlige.

Første og anden sortering – Hvordan ser man forskel?

  1. Sortering er et produkt som absolut ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen tydelige ridser i stemplet.
  2. Sortering er typisk et produkt der har små fejl. Der kan muligvis være små skævheder, nister og glasur mærker.