Køge – en by for hele familien

Køge er en by, der har lidt af det hele. Her er både hyggelige gader, spændende butikker, smukke parker og masser af aktiviteter for både børn og voksne, hvilket du kan se mere omkring her. Der er altså noget for enhver smag, når man besøger Køge.

Slap af i en af de mange parker

Køge byder på masser af grønne områder og parker, hvor man kan slappe af og nyde naturen. Tag f.eks. en tur i Køge Bugt Strandpark, som er en af de smukkeste parker i Køge. Her kan man komme ned i gear og nyde udsigten over havet. Hvis man er mere til at slappe af i ro og mag, så er der masser af græsplæner, hvor man kan finde en hyggelig plads at ligge på.

Gå en tur langs havnen

Køge bugt er en hyggelig havn, hvor man kan gå en tur langs vandet og nyde udsigten. Man kan også sætte sig på en af de mange caféer eller restauranter, der ligger langs havnen, og nyde en kop kaffe eller et godt måltid mad.

Besøg et af de mange spændende museer

Køge byder på et væld af spændende museer, der kan tilfredsstille enhver kulturinteresse. Tag f.eks. et smut forbi Køge Museum, hvor man kan lære mere om byens historie, eller besøg Køge Skibbrudsmuseum, hvor man kan se et af de berømte skibe, der forliste ud for Køge Bugt. Oplev et af de mange andre spændende museer i Køge, og bliv klogere på byens historie og kultur.

Shop løs i de mange butikker

Er man mere til at købe nyt tøj eller finde en spændende gave, så er der også masser af butikker i Køge. Man kan finde både store kædebutikker og små, lokale butikker, der byder på unikke varer. Tag en tur gennem Køge Bymidte, hvor der er et utal af spændende butikker, eller besøg en af de mange specialbutikker, der ligger i byen.