Med Ikast Etiket får du den optimale opmærkning

Siden tidernes morgen har mennesket sat deres præg på de steder, det har været. Fra hulemalerier i gamle grotter til nutidens graffiti på togvogne – ”jeg var her”. Og selvom det måske kan virke en smule primitivt, så har det faktisk store fordele. For det betyder jo, at andre mennesker vil se det og blive opmærksomme på os. Det er bestemt også værd at udnytte, når du driver en virksomhed, event eller lignende, som du vil gøre opmærksom på.

Tag kontakt til Ikast Etiket, hvis du vil have dit navn frem i livet og ud til mængderne.

Få alt i opmærkning

Nu kan opmærkning selvfølgelig se ud på mange måder. Det kan faktisk også bruges i mange vidt forskellige sammenhænge.

Hos både den store og den lille tøjproducent, kan et navnemærke i nakken være oplagt. Det kan du blandt andet få lavet hos Ikast Etiket. Så ved folk altid, hvor de har tøjet fra.

Du kan også få opmærkning i form af forskellige armbånd. Disse kan bruges i mange forskellige sammenhænge, men måske især til events. Nogle brugsmuligheder er blandt andet:

  • Festivaler
  • Messer
  • Seminarer

Det vil du ofte bruge, når du skal kunne se, hvem der har adgang til en given event.

Brug det også til medarbejdere

Det er selvfølgelig ikke kun til kunder og gæster, at god opmærkning kan betyde meget. Det kan nemlig være godt at have internt. På den måde har dine medarbejdere altid et logo i nærheden. Sådan kan de også brande sig, når de bevæger sig rundt uden for arbejdspladsen.

Du kan blandt andet vælge at få nøglekort til medarbejderne med virksomhedens logo på.

Det er også en mulighed at få keyhangere til dine medarbejdere. Så kan de nemlig både hænge deres nøglekort, hjemmenøgler, cykelnøgler og bilnøgler i denne. Sådan vil de også komme til at bære på logoet i løbet af dagen.