Meget erhvervskørsel kan være en økonomisk gevinst

Har du et job, hvor du kører meget erhvervskørsel? Så er der råd at hente, som kan være økonomisk attraktive og give nogle fordele til både dig som privatperson men også for din arbejdsgiver. Det kan også være en fordel, hvis du er selvstændig erhvervsdrivende og kører mange kilometer for virksomheden og knap så mange i det private. Det er altid lidt sjovere at spare penge, som man i stedet kan bruge på andre mere spændende ting.

Den gode løsning

Det kan være en fordel at benytte sig af splitleasing erhverv. Det er for dig, som bruger bilen meget til erhvervskørsel. Det kan være en rigtig god idé at benytte sig af det, da kilometerne bliver delt mellem privat- og erhvervskørsel, herved betaler man selv for sin private kørsel, og virksomheden betaler for erhvervskørslen. Det er en attraktiv løsning, som både vil gavne dig som privatperson men også din arbejdsgiver. Det er en aftale, som vil blive lavet mellem virksomheden og dig, hvor omkostninger både ved leasing samt drift vil blive splittet op efter forbrug. Det vil gøre det hele nemmere, billigere og sjovere.

Bonusgevinst for begge parter

Der kan være mange grunde til at gå ind i sådan en aftale, som vil give nogle fordele. Et af de væsentligste fordele er, at du vil slippe for at blive beskattet af bilen, og hvor du i stedet blot skal betale den private andel af omkostningerne. Derudover skal arbejdsgiveren kun betale for den erhvervsmæssige andel af omkostningerne på bilen. Det er en løsning, som vil være økonomisk attraktiv for begge parter. Så tag en snak med din arbejdsgiver om denne mulighed, så I kan lave en kontrakt, og hvor I kan se på de mange fordele, som splitleasing giver for dig som privatperson samt firmaet. Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, så vil det også kunne være en fordel.