Øko mel benytter sig af naturlige næringsstoffer

Økologisk mel er malet af økologiske kornsorter, der er dyrket uden brug af syntetiske pesticider eller gødning. Denne type mel er ikke blevet bleget eller bromeret, så det bevarer flere af sine naturlige næringsstoffer. Økologisk mel har et højere proteinindhold end almindeligt mel til alle formål, hvilket giver det et højere glutenindhold. Det gør økologisk mel ideelt til bagning af brød og andre gærbaserede opskrifter. Fordi økologisk mel ikke er blevet bleget, kan det også indeholde flere mineraler og vitaminer end almindeligt mel til alle formål. Se de mange muligheder indenfor øko mel.

Sikre kvalitet i din bagning med øko mel

Der findes et bredt udvalg af økologisk mel, som kan indgå i en glutenfri kost. Det drejer sig bl.a. om kartoffelmel, rismel, majsmel og quinoamel, som er naturligt glutenfri og derfor passer godt ind i en glutenfri kost. Der findes også hvedemel, som er blevet vasket for gluten, så det indeholder mindre end grænseværdien. Aurion er nok et af de mest populære mærker i bage entusiasternes verden – og det er der en god grund til. Netop derfor tilbyder de naturligvis også økologisk mel fra Aurion – og mange andre kendte mærker. Du finder også økologisk mel fra bl.a. BauckHof. Uanset hvilket af de 2 mærker du vælger at købe økologisk mel fra, kan du være sikker på, at du får mel af allerhøjeste kvalitet. Det vil sige mel med et højt nærings indhold, produkter fra bæredygtig produktion og meget, meget mere. De kunne blive ved i timevis om deres produkter, og du kan trygt handle lige her i vished om, at du får det bedste af det bedste.

Forskellige varianter af øko mel

Økologisk mel er et godt valg, når du bager brød eller kager. Det fås i mange forskellige varianter, så du er sikker på at finde det perfekte mel til dine behov. Og de står altid klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige økologiske mel til dit bageprojekt. Når du køber økologisk mel online hos dem, kan du være sikker på, at du får et produkt af den bedst mulige kvalitet. De køber kun deres økologiske mel fra velrenommerede leverandører, så du kan være sikker på, at det opfylder alle de nødvendige standarder.