Opnå god komfort med gummifliser

Gummifliser giver dig mulighed for at skabe et blødt og behageligt underlag i haven uden at beskadige terrassen. Gummifliserne kan ligeledes bruges som overflade omkring poolen, da de er nemme at vedligeholde og sikrer et smukt udseende. Gummifliser fremmer sikkerheden, da overfladen, afhængigt af tykkelsen på flisen, har godkendte faldhøjder. Dette sikrer, at børnene også har en sikker legeplads, da de lander på en blød overflade, hvis de falder. Gummifliser er ideelle til brug under alle vejrforhold og er nemme at vedligeholde. Gummifliser findes i forskellige størrelser og tykkelser. Gummifliser kan også bruges som gulvbelægning til terrasser og gårdhaver, da gummifliserne har en fremragende modstandsdygtighed over for vejr forandringer og holder i årevis. Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig ind på siden og se stort udvalg af gummifliser her. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Skabt et smukt udtryk med gummifliser

Gummifliser giver et smukt udseende og støtter også dit miljøansvar. Gummifliser kan placeres direkte på græsplænen i haven, og du behøver ikke at bruge noget klæbemiddel eller et andet bunddække. Gummifliserne absorberer ikke fugt og sikrer en god afledning af regnvand. Gummifliserne fås i pakker med 18 stk. stykker, der skaber en fuge med hinanden, når de placeres ved siden af hinanden. Gummifliserne leveres samlet med en monteringsvejledning, som sikrer en enkel montering, hvis du følger tipsene i vejledningen nøje. Gummifliserne findes i forskellige størrelser, så der er helt sikkert en, der passer til netop dit anvendelsesområde. Gummifliser skal limes sammen med lim, der er specielt udviklet til dette formål, når de anvendes som gulvbelægning udenfor områder som f.eks. terrasser. Gummifliser fås i forskellige tykkelser afhængigt af formål og anvendelse. Gummifliser skal limes sammen med lim, der er specielt udviklet til dette formål, når de anvendes som gulvbelægning udenfor områder som f.eks. terrasser.

Stå sikkert og solidt med gummifliser

Gummifliser fra Treteks er designet til at sikre et smukt og bæredygtigt udseende og samtidig fremme sikkerheden ved at give godkendte faldhøjder. Gummifliser kan også bruges som gulvbelægning til terrasser og poolområder, fordi de har en fremragende modstandsdygtighed over for vejrændringer og holder i årevis. Gummifliser giver en behagelig fornemmelse under fødderne og giver dig en ekstra følelse af sikkerhed på grund af godt greb. Gummifliser findes i forskellige størrelser, så der er helt sikkert en, der passer til netop din anvendelse, hvilket gør dem yderst alsidige.