Penge at spare: Køb brugte landbrugsmaskiner på Kapow

Er en fabriksny John Deere traktor for dyr i din aktuelle økonomiske situation? Er du træt af, at gødningssprederen kun virker hver anden gang? Er du i gang med at udvide dit landbrug og har konstateret, at din nuværende maskinpark ikke længere slår til? Sådanne situationer er der vist mange landmænd, der kender alt for godt.

Plukker du dine penge på træerne? Det er det til gengæld de færreste, der gør. Men heldigvis er det muligt at erhverve de maskiner, du måtte have brug for, billigere uden at slække på kvaliteten – hvis du køber brugt

Kapow – 35 års erfaring

Kapow har i over 35 år auktioneret brugte maskiner til mange brancher i erhvervslivet: landbrug, industri, byggeri og flere endnu. De mere end 30.000 salg, Kapow hidtil har formidlet, breder sig over 50 lande.

Firmaet har kort sagt stor erfaring på området, og alle brugte maskiner, inkl. brugte landbrugsmaskiner på auktion hos Kapow er omhyggeligt gennemtjekket, testet og klargjort til brug af Kapows dygtige og professionelle konsulenter.

Kapows auktioner foregår online, og i modsætning til fysiske auktioner forløber, de over en længere periode. Det betyder, at du kan sidde hjemme i ro og mag og give dig god tid. På Kapows hjemmeside kan du læse, hvilke auktioner der er i gang i øjeblikket og i nærmeste fremtid samt deres begyndelses- og slutdatoer. Under de enkelte punkter finder du en grundig beskrivelse af den pågældende maskine, dens specifikationer og den fastsatte minimumspris. Du kan se, hvor meget der allerede er budt, og du kan afgive dit eget bud.

Både køb og salg

De nærmere formaliteter og procedurer med hensyn til betaling og afhentning, når du vinder en auktion, er uddybet i Købers ABC. Hvis du selv ønsker at sælge maskiner, du ikke længere har brug for, kan dette selvfølgelig også ske på Kapows hjemmeside, som også indeholder en Sælgers ABC.

Når du ønsker at sælge dine brugte maskiner, kan du hos Kapow få en gratis og uforpligtende vurdering af dem, og mindsteprisen vil blive fastlagt af dig og konsulenten i fællesskab.

Kapow tilbyder gratis og uforpligtende vurdering af dit materiel. Du og konsulenten finder i fællesskab mindsteprisen. Når det er sket, kan Kapow sørge for billeder og beskrivelse på deres hjemmeside og i det hele taget håndtere salgsprocessen hele vejen igennem, inkl. praktiske detaljer som afhentning, klargøring og opbevaring

Eneste krav for at handle på Kapow er et aktivt cvr-nummer.