Sådan kan du implementere dannebrog i fødselsdagspynten

I Danmark har vi et ambivalent forhold til vores flag, Dannebrog. På den ene side er vi stolte af vores flag og viser det gerne frem, og på den anden side skal janteloven også helst tages hensyn til, så vi ikke kommer til at træde andre etniciteter i Danmark over tæerne. Der er dog en særlig ting, som de fleste danskere forbinder Dannebrog med – nemlig fest og fejringer! Når der skal fejres noget, skal flaget op i flagstangen for at markere den skønne begivenhed. Er du ligesom så mange andre danskere, der gerne vil flage til fødselsdage og andre festlige begivenheder, så læs med videre her og få festlig inspiration til, hvordan du kan implementere vores kære Dannebrogsflag fra Langkilde & Søn som en del af pynten til festen.

Flotte bordflag til festen

Danmark er ofte omtalt som ”traditionernes land”, og vi er vel meget traditionelle på mange områder. Flag til fødselsdagen kan føles nostalgisk og tage os tilbage til en skøn barndom. Når en person skal fejres, er det oplagt at sætte et bordflag ved hovedpersonens siddeplads. Der kan også suppleres med mindre bordflag ned langs midten af bordene, men naturligvis skal hovedpersonens flag være størst!

Dug eller bordløber med klassiske Dannebrogsflag

En anden klassiker er dugen eller bordløberen med Dannebrogsflag på. Her kan bordløberen med flagene på virker en anelse mere moderne og passe lidt bedre ind i den simple, skandinaviske stil, som mange stræber efter.

Husk flagene i lagkagen!

Lagkagen er helt sikkert omdrejningspunktet ved mange fejringer! Og hvad er en ægte dansk lagkage uden flag i? Giv den endelig gas med en masse festlige lagkageflag, eller brug antal flag, som fødselaren fylder år, hvis der er tale om en fødselsdag.

Vimpler og store flag udenfor festlokalerne

Vil du gerne give den hele armen, så kan du overveje at anskaffe dig vimpler eller store Dannebrogsflag, der kan pryde udenfor festlokalet. Derved er dine gæster ikke i tvivl om, hvor de skal gå ind, og det tager da lige stemningen til next level.

Meget mere tilbehør til festlige lejligheder

Du kan se hele udvalget hos Langkilde & Søn, der tilmed tilbyder en masse andre ting til fest. Det kan måske være, at du er mere til klassiske, elegante duge og nedtonede farver, kan du også finde en masse lækkert, hvis du går på opdagelse i udvalget hos Langkilde & Søn. Du ønskes held og lykke med opdækningen, pynten og ikke mindst fejringen!