Sådan sælger du dit brugte tøj online

Har du mere tøj i skabet end du har brug for? Eller kunne du godt bruge lidt ekstra lommepenge? Så er salg af dit brugte tøj på nettet en meget nem og enkel løsning. Læs mere i denne oversigt og bliv klogere på fordelene.

Hvordan kommer jeg i gang?

For at sælge tøj online, har du faktisk ikke brug for andet end noget brugt tøj, papkasser til forsendelse samt en internetforbindelse – sværere er det ikke. Det er en god idé at lægge tøjet i papkasser, hvis du skal sende det med posten. På den måde bliver transporten mere sikker og der er mindre sandsynlighed for, at pakken bliver beskadiget på turen.

Hvor skal jeg sælge henne?

Der er mange platforme på nettet, hvor du kan sælge dit gamle tøj. Det kunne f.eks. være Facebook Marketplace eller DBA. Der findes også hjemmesider som Trendsales, der udelukkende er dedikeret til tøjsalg. Du kan også lave en konto på Instagram, hvor du kan sælge dit.

Husk billeder

Det er lidt af et tillidsspring for mange at købe brugte ting på ting på nettet – især tøj. Det kan nemlig være svært at se, om størrelsen, pasformen og farven er den rigtige. Derfor er det en god idé at inkludere flere billeder af hver genstand, så folk kan danne sig et korrekt indtryk af tøjet. På den måde er de også mere villige til at købe.

Hvorfor sælge tøj på nettet?

Salg af brugt tøj er en god måde at tjene lidt ekstra penge. Derudover kan du også få skabt lidt plads i dit tøjskab, hvis det er ved at blive en smule overfyldt. Til sidst er det også en god måde for folk at købe færre nye tøjgenstande, men i stedet satse på brugt tøj som i langt de fleste tilfælde ikke fejler noget som helst.