Salg af brugte containere eller udlejning af brugte containere – hvad bør du vælge?

Når det kommer til transport af varer, opbevaring af diverse elementer eller håndtering af affald, er intet mere alsidigt og praktisk end en container. Hvis du selv skal bruge en container til enten det ene eller det andet formål, står du sikkert tilbage med hovedspørgsmålet: Bør du købe eller leje?

Den beslutning afhænger naturligvis af en række faktorer. Dem kan du blive klogere på ved at læse videre. Herefter bør du være godt klædt på til at vurdere, om du bør finde en platform for salg af brugte containere. Eller i stedet en platform for udlejning af brugte containere.

Køb en brugt container

Forventer du at have et langvarigt behov for ekstra opbevaringskapacitet? I så fald kan det meget vel være den rette løsning for dig at købe en brugt container. Eller måske moduler i to etager, alt afhængig af dine behov.

Med en købt, brugt container får du fuld kontrol over både containeren og dens brug. Du er ikke bundet af nogen udlejningsperiode, der kræver, at du tilbageleverer containeren på et givent tidspunkt. Hvis du skal bruge containeren over en årrække, kan det meget vel også være den billigste løsning at eje den. På den måde skal du ikke løbende betale leje. I stedet betaler du blot købsprisen én gang.

Når du ikke har brug for containeren længere, kan du selv sælge. På den måde kan du indtjene noget af købsprisen. Hvis ikke det fulde beløb. Det afhænger naturligvis af udbud og efterspørgsel samt containerens tilstand.

Lej en brugt container

Er dit behov for en container af mere midlertidig karakter? I så fald kan leje af en container i stedet være den rette løsning for dig. Her kræves det ikke, at du binder kapital fast i en enkelt investering. I stedet skal du kun betale for udlejningsperioden. Du skal altså heller ikke stå for vedligeholdelsen, opbevaring eller afholde værditabet gennem længerevarende brug.

Derfor kan leje af en brugt container meget vel være den rette løsning, hvis du skal i gang med et projekt eller en begivenhed. Det kan også være en fordel, hvis du oplever sæsonmæssige variationer i din

Leje eller salg – vælg DC-Supply

Når det kommer til udlejning og salg af brugte containere, finder du et stort udvalg hos DC-Supply. Her finder du også et kyndigt og venligt personale, der hellere end gerne hjælper dig med at vælge den rette løsning. Vælg derfor DC-Supply, når du har brug for en brugt container.