Se inventar til kvægstalde hos Dan Egtved

Leder du efter det rette staldinventar, så kan du ikke gå fejl af Dan Egtved, der leverer gode og effektive produkter i høj kvalitet. Der kan du altid være garanteret inventar til kvægstalde og gode drikkesystemer til kvægstalde. De forhandler staldinventar og produkter til marker o.l. til kvæg, heste, får og andre dyr.

Find det rette inventar til kvægstalde hos Dan Egtved

Det er altid vigtigt, at du finder det rette inventar til kvægstalde, så du er sikker på at have det, der skal bruges i stalden. Dan Egtved tilbyder et stort katalog af produkter i høj kvalitet og med lang holdbarhed. Du kan derfor være sikker på at finde inventar til kvægstalde, der holder til at blive brugt af de store kreaturer. Deres katalog af inventar til kvægstalde inkluderer drikketrug og kopper af forskellige arter. Du finder også høhække, fodertrug, marktrug og sengebøjler iblandt meget andet. Det er alt sammen inventar til kvægstalde, der er både nødvendigt og godt at have. I deres udvalg er der også forskellige former for afspærring til kvægstalde, der kan være nødvendig i forskellige varianter. Derudover har de inventar til kvægstalde, der er med til at give køerne god komfort. Det gælder blandt andet kobørster, staldmadrasser og meget andet. Tag et kig på det brede udvalg af inventar til kvægstalde hos www.dan-egtved.dk.

Vælg mellem deres drikkesystemer til kvægstalde

Er du specifikt på udkig efter drikkesystemer til kvægstalde, kan Dan Egtved hjælpe med to forskellige systemer, der begge har mange fordele. Begge deres drikkesystemer til kvægstalde er rustfrie. Det ene system har en Maxiflow svømmer, hvor det andet har en Topaz svømmer. I begge drikkesystemer til kvægstalde har svømmeren stor vandtilførsel, og de kan begge anvendes i forbindelse med et cirkulationssystem. De leveres med rammer, der kan monteres enten på gulv, væg eller stolpe. Drikkesystemet med Topaz ventil er let og hurtigt at rengøre, da der ikke er noget låg, der skal åbnes. Det er derfor meget overskueligt og let at komme til. Der medfølger ingen tilbageløbsventil. I drikkesystemet med Maxiflow ventil, er der let adgang til svømmehuset uden brug af værktøj, der gør det let at rengøre. Begge drikkesystemer til kvægstalde har stort afløb med Ø 95 cm, der sikrer hurtigt afløb fra truget. Dan Egtveds drikkesystemer til kvægstalde har en lav dybde og en stor bredde. Du kan lære meget mere om deres drikkesystemer til kvægstalde, hvis du lægger vejen ind forbi www.dan-egtved.dk.

Dan Egtved står for kvalitet, effektivitet og lang holdbarhed samt gode priser. Du finder desuden reservedele til alle produkter.