Skab sunde rammer i firmæt

En lang arbejdsdag kræver en masse energi. Denne energi kan man naturligvis få af forskellige ting, men som arbejdsgiver har du ligeledes et ansvar for at skabe de sundeste rammer i din virksomhed. Dette kan du eventuelt gøre ved at sørge for en frugtordning, så dine medarbejdere altid har noget frugt ved hånden, som de kan snacke på.

Få det leveret til virksomheden

FirmaFrugt Aarhus, Aalborg, Odense i FrugtKurv eller frugtkasse leveres direkte til din virksomhed. Dette kan du få gjort ofte, hvis du ønsker denne smarte faste ordning, som dine medarbejdere uden tvivl vil blive glade for. FirmaFrugt i FrugtKurv er Frugtordning til virksomheder, der således ønsker at skabe sunde alternativer på arbejdspladsen. Hvis man stiller en frugtkurv centralt i lokalet, er der større chance for, at flere medarbejdere lige tager et stykke i hånden, når de er på vej et sted hen.

Forskellige frugter

Du kan både vælge imellem den almindelige- og økologiske frugtordning. Dette kan du læse mere om på hjemmesiden. Udvalget bliver imidlertid udskiftet en gang imellem, da I som virksomhed naturligvis ikke skal have de samme frugter hver gang. Udover muligheden for at købe frugt, er der tillige mulighed for at tilkøbe sunde snacks og nødder. Dette kan ligeledes være en sund snack, som mange vil sætte pris på i den travle arbejdsdag, der somme tider kan være i enhver virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis dette lyder som noget for dig og din virksomhed, kan du modtage et uforpligtende tilbud – uanset hvilken pakke, I måtte ønske. Du skal blot indsende navn og e-mail, hvorefter du vil blive kontaktet hurtigst muligt. Her kan du selvfølgelig også spørge ind til andre ting, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende firmafrugt eller frugtordningen. Endvidere har du – nederst på hjemmesiden – mulighed for at beskrive, hvilke ønsker du måtte have til netop jeres frugtordning.