Skal du udvide i madsortimentet på din café? Læs med her

Hvis du går med drømmen om at få endnu flere gæster på dine café, så kan en metode være at få endnu flere produkter at tilbyde dem. Det kan også være, du er på udkig efter måder at effektivisere noget af din produktion, så du har endnu mere tid til at være kreativ og skabe noget, dine gæster vil synes om.

Måske er det tid til at opgradere dit udstyr

Der kan være meget tid at spare – og masser af ekstra hjælp at hente – hvis du får det rette udstyr til de ting, du gerne vil opnå. Hvis din café tilbyder meget brød og kage, eller hvis det er et område, du gerne vil gøre mere indenfor, så vil eksempelvis en bageriovn eller et raskeskab være et godt valg.

Der findes en lang række løsninger og du kan som regel finde dem i forskellige størrelser, så du er sikker på at få noget, der passer til dit køkken og din café. En bageriovn kan hjælpe med at få bagt hurtigere i hverdagen, og sørge for at du har lidt mere tid til alle de andre ting.

Du behøver ikke lave det hele hver dag

Hvis det ikke er så stor en café eller hvis du lige er begyndt, så kan du have lyst til at gøre det hele på én gang. Men der kan være gode grunde til at holde lidt igen og sprede det ud. Du behøver eksempelvis ikke have det samme sortiment hver dag eller i hverdagene og weekenden.

Det kan endda være meget smart i forhold til markedsføring at have forskellige tilbud og udbud på forskellige dage, da det giver folk incitament til at komme forbi flere gange på en uge. Det kan gøre det mere overskueligt for dig selv og dine medarbejdere i hverdagen, uden at du behøver gå på kompromis med udvalget i det store og hele.