Skal sikkerheden være i top så kom forbi Gym og Rid og gør et stop.

Sikkerheden skal være i top når du rider.

Nye stigbøjler ? Hvad skal du så vælge ? med eller uden sikkerhed ?

Vi kan på det varmeste anbefale dig et par Sikkerhedsstigbøjler fra mærker som Acavallo og Samshield. Vi har naturligvis flere at vælge imellem, men det ser du når du kommer forbi en rigtig rideudstyrsbutik som Gymnastik og Ridesport. Vi har alle de bedste mærker på ét sted. Så er du til et par Samshield stigbøjler i et fedt design så hjælper vi dig med at finde dette. Og er jagten gået ind på et par Sikkerhedsstigbøjler så har vi også dette.

Sikkerheden skal naturligvis være helt i top når du rider

Det er uanset om du rider dressur eller spring.

Noget af det vigtigste er naturligvis din ridehjelm. En ridehjelm beskytter dig hvis du skulle være uheldig at falde af din hest / pony.

Heldigvis er det et lovkrav at du skal ride med en godkendt ridehjelm når du rider stævner eller hvis du rider i en rideklub.

Det er helt enkelt for dumt at ride uden en ridehjelm

Ryger du bare én gang af din hest og rammer en sten, en barriere eller noget skarpt. Så kan det være sidste gang du sætter dig på en hest. Det kan gå så grueligt galt uden ridehjelm.

Vi har set så mange tilfælde hvor en ridehjelm har taget skraldet for et styrt og vi tør ikke tænke på hvad der kunne være sket hvis rytteren ikke havde haft en ridehjelm på.

Nogle af vores mange mærker inden for ridehjelme er eks. Samshield, Scharf, Pikeur ridehjelme, HKM, Casco ridehjelme og mange flere.

Det er altid en god idé at prøve din nye ridehjelm inden du køber den så kom forbi butikken og prøv din nye ridehjelm inden du køber den. Vi har naturligvis både din nye Samshield ridehjelm men vi har også din nye Casco ridehjelm eller Pikeur ridehjelm.

Vi har altid de nyeste modeller inden for ridehjelme hos Gymnastik og Ridesport.

Så skal sikkerheden være i top ? Jamen så har vi alt hvad du skal bruge både til hest og rytter.

Ikke nok med det så ved vi også hvad vi sælger. Vi har solgt rideudstyr siden 1984 og derfor ved vi hvad du skal vælge og hvad du bestemt ikke skal vælge.

Hos Gymnastik og Ridesport har vi alle de lækre ting du skal bruge for at føle dig sikker mens du rider. Både i butikken og online på gymnastikogridesport.dk