Skynd dig at slå til, hvis du skal til det berømte rejsemål, Gran Canaria

Trænger du til en pause fra det skiftende og uforudsigelige danske vejr? Så skal man være hurtig med at slå til og få fat i billetter dertil. De bliver nemlig hurtigt rippet væk, når højsæsonen for de store rejser sydpå nærmer sig.

Ikke så mærkeligt, at det er et eftertragtet sted

Det er det perfekte sted, hvis man er til et jævnt klima året rundt. Så det behøver ikke kun være et sommer rejsemål. Måske det skal være familiens næste sted at holde jul? Et populært sted er det hver fald. Det skyldes det brede udvalg af oplevelser, man kan tage på og et hav af guides til udflugter man kan tage på, hvis man er en eventyrlysten person. Men hvis man rejser til gran canaria, for at flade fuldstændig ud og komme helt ned i allerlaveste gear, er der også rig mulighed for det.

Stort shoppe-gen eller mere end én sød tand?

Har du lidt lommepenge tilovers på turen, er der ikke langt rundt til diverse butikker, både tøjbutikker og en masse souvenirbutikker. Der er ingen grund til at tage tomhændet hjem, bare giv den fuld skrue og udlev dit sande shoppe-gen. Når poserne så er fulde og der er brug for en spisepause, kan du nyde en af de mange restauranter og udforske deres store udvalg, sætte dine smagsløg på prøve og lære noget nyt omkring den lokale mad. Det bugner af smags- og sanseindtryk og du bliver rigere for hver dag du er der. Hvert fald på oplevelses-kontoen, måske ikke så meget på pengekontoen. Du vil sandsynligvis også komme til at opleve, at hvis du havde en sød tand på vej ned til Gran Canaria, kan det godt forekomme at du har en hel mund fuld af søde tænder, når opholdet er slut og turen går hjem.