Spar på regningen med hulmursisolering

Hvis du er begyndt at bemærke stigende varmeregninger, eller nogle kolde områder i dit hus, kan du have brug for at få lavet hulmursisolering. Mange ældre boliger har ikke denne hulmursisolering, og der forekommer derfor et stort varmetab i huset gennem ydermurene. Ved at lavet hulmursisolering kan du dermed få en lang række fordele, både økonomisk og miljømæssigt. Du kan blandt andet få en markant lavere varmeregning, en mindre CO2 udledning, som gavner miljøet, et forbedret indeklima med mindre fugt og træk, mindre risiko for skimmelsvamp, støjdæmpning og færre udgifter til vedligehold og færre fugtskader. Du kan med fordel få lavet et professionelt tjek af dit hus, inden hulmursisolering.

Bedre indeklima

Du vil nærmest med det samme kunne mærke en forskel ved hulmursisolering. De rum, som tidligere kunne have været svære at varme ordenligt op, kan nu varmes op til en god rumtemperatur. Derudover kan træk i hele huset blive minimeret, da luften langs ydervæggene og ved vinduerne ikke bliver nedkølet i samme grad som før. Indeklimaet vil derfor blive meget sundere for dig og din familie, da det bliver meget nemmere at holde temperaturen i huset på et konstant niveau, i stedet for at følge temperaturerne udenfor.

Øger boligens salgsværdi

Det kan sagtens betale sig at få lavet hulmursisolering, da det er forholdsvist billigt, i forhold til det udbytte, som du får at det. Du sparer penge på din varmeregning nærmest med det samme, og dette gør, at din investering i hulmursisolering hurtigt er tjent hjem igen. Men derudover gør hulmursisolering også dit hus nemmere at sælge, da alle huse skal have et gyldigt energimærke, når de bliver sat til salg. Hvis du vælger at få lavet hulmursisolering i din bolig, rykker du dermed dit hus op i energiklassen, og får et bedre energimærke, som gør huset nemmere at sælge.