Tag på opdagelse i midtjylland!

Midtjylland er hjertet af Jylland, og du finder mange flotte og unikke seværdigheder i denne del af Danmark. Her er der mange spændende attraktioner, for både børn og voksne, så tag et kig gennem denne guide, og lad dig inspirere af oplevelser.

Oplev naturen og familievenlige attraktioner

I midtjylland er der mange naturrige seværdigheder. Her kan du f.eks komme ud og se på dyr i den famøse zoologiske have i Ebeltoft, nemlig Ree Park. Dette er en safaripark for dig, som elsker dyr, og vil se på dyr fra overalt i verdenen. Her kan du komme på en safaritur, og bl.a. se de vilde løver og andre dyr fra savannen. Hvis du blot er til natur og udeliv, så kan du også tage på camping Midtjylland, og opleve naturrige områder midtjylland og ikke mindst se på den sydlige del af limfjorden. Derudover kan du komme ud og opleve Djurs Sommerland, som også er nordens mest besøgte sommerland. Her kan du komme op i de store forlystelser, og blive blæst omkuld. Her er der rutjsebaner for både store og små.

Bylivet

Hvis du er til bylivet og elsker at være omkring mennesker, så finder du nemlig Danmarks anden største by i midtjylland, nemlig Aarhus. Her kan du både opleve smuk og unik kunst i det kendte museeum, Aros. Dette museum er bl.a. kendt for den store skulptur af den knælende dreng, som kaldes boy, men også kendt for den store regnbue-panorama som befinder sig på taget af museet. Derudover kan du komme tilbage i tiden ved at besøge det unikke frilandsmuseum, Den Gamle By. Her har du mulighed for at tage på en tidsrejse lige fra 1800-tallet og helt frem til 1970’erne. Du kan møde folk, som er beklædt i tøj fra den specifikke tidsperiode og demonstrere, hvordan man levede tilbage i tiden.