Udforsk verden med en metaldetektor

Har du altid ønsket dig at gå på jagt med en metaldetektor som de gør i film? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Den følelse man oplever når man finder en gemt metalgenstand i jorden er en helt unik og spændende følelse. Det er følelsen af at du ikke ved hvad du finder, men at det stykke metal højst sandsynligt har en historie bag sig. Udvalget af metaldetektorer er stort og dit valg afhænger meget af, hvad dit ambitionsniveau er. Du kan finde detektorer til nybegynderen eller den mere øvet. Du kan også få fingrene i en undervands-metaldetektorer. Ønsker du derfor at udforske din baghave, stranden eller et andet sted, så vil en metaldetektor med sikkerhed gøre oplevelsen sjovere og mere spændende. Gå derfor på opdagelse i det store sortiment af metaldetektor og køb allerede din i dag.

Gå på opdagelse med en metaldetektor

mange store danske fund er med med netop en metaldetektor og den har været med til at finde guld helt tilbage fra 400 år efter Danmarks tidsregning, som er en af de bedste og største fund, som der er blevet gjort. Den har også gjort fund helt tilbage fra vikingetiden. Er det derfor dig der skal gøre det næste store fund i Danmark, så skal du have fat i en metaldetektor. Mange af de største fund i dansk historie er gjort af amatør, så der ingen grund til at du ikke skulle kunne gøre det næste store fund. Det er egentlig bare at komme i gang og få købt din metaldetektor.

Køb en metaldetektor til vand

Ja du hørte rigtigt, det er også muligt at få fingrene i en metaldetektor til vand. Normalt vil man tænke på en metaldetektor som en der hører til på land, men hvad de skatte som findes i vandet? Metaldetektoren er 100% vandtæt og den kan gå ned til 30 meters dybde. Bip-lyden vil blive erstattet af en vibration eller lys, og den vil begynde at vibrere jo tættere du kommer. Sådan en metaldetektor er helt perfekt til at finde flotte genstande nede i vandet. Tag derfor på en dykkertur med din metaldetektor til vand.