Udstyr du står og mangler i hjemmet samt arbejdspladsen

Det er vigtigt at have relevante og brugbare ting i hjemmet og på arbejdet, som man rent faktisk også får brugt. Du kender vel godt, at man står med en helt masse ting, som man aldrig nogensinde bruger, men så mangler man alligevel noget. Nedenunder er der tre idéer til udstyr, som er uundværlige i hverdagen – og det gælder både derhjemme, men også på arbejdet.

Engangshandsker til diverse opgaver

Engangshandsker er alfa og omega i hverdagen og især i servicebranchen. Vidste du, at der findes engangshandsker i adskillige varianter, som er tilpasset netop den pågældende arbejdsopgave? Disse handsker er guld værd i løbet ad arbejdsdagen, hvor du både kan anskaffe handsker til de skarpe rengøringsmidler eller til håndværk, hvor man skal bruge hænderne meget. Engangshandsker vil både du og dine kollegaer sætte stor pris på i hverdagen.

Gulvspand til rengøring

En gulvspand er ligeledes uundværlig. Hvis du ikke allerede har sådan en spand i hjemmet eller på arbejdspladsen, er det et must. Den kan bruges til alverdens ting såsom gulvvask og til at vaske vinduer. Dette kan også være relevant på arbejdet, hvis der bliver spildt på gulvet, og det skal vaskes væk med det samme. Her bliver gulvspanden din bedste ven, som redder dagen – og gulvet.

En forlængerledning

Vi har alle prøvet det før; ledningen er ikke lang nok, og du står nu med dit apparat to meter fra den nærmeste stikkontakt. Det er både irriterende og uoverskueligt. Derfor er den sidste vigtige ting en forlængerledning. Med en forlængerledning kan du komme langt omkring i hverdagen. Den er uundværlig derhjemme, hvis du skal have et apparat i stikkontakt, og ledningen ikke er lang nok. På arbejdspladsen er den ligeledes uundværlig, hvis din stikkontakt er placeret et dårligt sted i forhold til dit gøremål.