Velux gardiner – gardiner i højeste kvalitet

Skal du have noget nyt i hjemmet? Overvejer du at skifte gardinerne ud? Så bør du tage et kig på det store udvalg af Velux gardiner.

Velux er sammensat af to ord – ventilation og det latinske ord for lys, lux, og dette er lige præcis, hvad virksomheden står for og producerer. Velux er et af de mest velsete brands indenfor byggematerialeindustrien, og af netop den grund er du garanteret den højeste kvalitet, hvis du vælger Velux gardiner. Velux blev startet i 1941, og har i dag hovedsæde i København men findes i alle dele af verden, hvor de klimatiske forhold og byggetraditionerne egner sig til det. I dag laver Velux gardiner i mange forskellige typer og størrelser, og derfor er der garanti for, at du finder lige præcis det gardin, som du går og leder efter. Hvis du er i tvivl om, hvilken type gardin, du er på udkig efter, så kan du med stor fordel tage et kig på de mange muligheder.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af Velux gardiner.

Velux gardiner i alle afskygninger

Velux producerer i dag gardinløsninger og meget andet. Her finder du løsninger til både skrå og flade tag. Du finder også dekorative Velux gardiner og beskyttelse mod lys og varme. Blandt det store udvalg af Velux gardiner finder du både mørklægningsgardiner, rullegardiner, rulleskodder, plisségardiner, myggenet og persienner, og alle produkter er naturligvis fremstillet i allerhøjeste standard.

Når det kommer til Velux gardiner, så findes der to styremuligheder til ovenlysvinduer. Her er den klassiske stang, som gør, at man også kan betjene de vinduer, der sidder uden for rækkevidde. Denne løsning findes naturligvis også som snor.

Derudover kan du finde rulleskodder fra Velux, som kan fås med solcellebetjening. Dette vil sige, at rulleskodden kan betjenes, uden der skal trækkes ekstra ledninger eller andet. Rulleskodder holder varmen inde, kulden ude og virker samtidig støjdæmpende, når det regner og hagler udenfor. Uanset hvilken type Velux gardiner du er på udkig efter, så finder du med garanti de helt rigtige. Og den høje kvalitet gør, at du vil have glæde af dine gardiner i lang tid.