Weboil.dk har Castrol motorolie og Diesel additiv

Du anvender Castrol motorolie til både din benzin- og dieselbil, mens Diesel additiv udelukkende er til din dieselbil, hvor det renser partikelfiltret. Hvis du mest kører bykørsel, stopper partiklerne filtret til. Derfor skal det renses. Castrol motorolie er ikke bare én ting. Ud fra de tests og specifikationer, olien lever op til, henvender en af dem sig især til dig, der har en tysk bil, og andre passer til et bredt spektrum af biler. Weboil.dk giver rådgivning og mulighed for dag-til dag-levering og har noget af Danmarks billigste olie.

Få billig Castrol motorolie hos weboil.dk

I over 100 år har Castrol produceret kvalitetsmotorolie til en lang række køretøjer. Castrol er for dig, der ønsker, at din motor yder optimalt og har en lang levetid. Castrol giver denne sikkerhed og tryghed. Castrol motorolie af typen EDGE TITANIUM 5W30 LL overholder blandt andet specifikationer fra VW, BMW, Mercedes og Porsche. Castrol motorolie beskytter alle dele af både din moderne benzin- og dieselmotor og bekæmper ventilaflejringer. Den lever op til den nyeste emissionssystembeskyttelse og de nyeste oliespecifikationer for lang levetid. Vælg denne fuldsyntetiske teknologi, hvis du har en tysk bil.

Castrol motorolie af typen EDGE 5W30 LL reducerer friktionen i din motor og beskytter den ved alle hastigheder. Den maksimerer din motors præstationsevne. Ud over benzin- og dieselbiler kan du også anvende den til hybridbiler. De førende bilfabrikanter, som Audi, Volkswagen, Mercedes, Seat, Porsche, Honda, Škoda, Mitsubihi og Nissan, anbefaler den. Kontakt weboil.dk, og vælg din Castrol motorolie.

Sådan fungerer et smart Diesel additiv

Har du mange korte ture i din dieselbil? Og er bilen udstyret med partikelfilter? Så er der stor risiko for, at de opsamlede partikler ophober sig i partikelfiltret. Det kan ødelægge filtret og i værste fald også motoren. Det undgår du med et Diesel additiv, for eksempel Partikelfilter Rens JLM Diesel DPF Regen Plus.

Diesel additivet virker ved, at det nedsætter den temperatur, som sodpartiklerne brænder ved. Du hælder det i din dieseltank, før du tanker. Så kører du normalt, indtil du næsten har tømt tanken. Derved skulle du gerne have regenereret partikelfiltret. Dit værksted eller din synshal kan hjælpe dig med at måle det. Skulle det, mod forventning, ikke være sket, må du tvinge din bil til at gøre det ved at køre 20-30 minutter med over 3000 omdrejninger pr. minut. Brug Diesel additiv regelmæssigt for at regenerere dit filter, så holder du det i god stand.

Hvis du ikke har en mekaniker i maven og skal vælge Castrol motorolie, andre motorolier eller Diesel additiv, så anbefales det, at du får vejledning først. Kontakt www.weboil.dk, og få rådgivning, mulighed for dag-til-dag-levering og billigt Castrol motorolie og Diesel additiv, blandt andet JLM Diesel DPF Regen Plus.