Whiteboard – uundværligt på arbejdspladsen og skolen

Ønsker du at skabe overblik på arbejdspladsen? Kunne du tænke dig et redskab der kan bruges i mange sammenhænge? Så bør du anskaffe dig et white board.

Et white board ses ofte i klasseværelset men også på kontoret i mange virksomheder. Dette er bl.a. på grund af at et whiteboard kan bruges til mange ting. Du får nemlig både en tavle og en projektorflade i én. På den måde skal du ikke bøvle med en gammel kridttavle eller et projektorlærred, der skal rulles op og ned. Derudover er mange whiteboard også magnetiske, således kan du også bruge den som opslagstavle. Dette er altså det optimale sted at samle mind-maps, to-do-lister og mange andre informationer, uanset om det er i forbindelse med et forretningsmøde eller undervisning i klassen. Et white board fungerer godt for mennesker i alle aldre, da man kan tilpasse lærings- og arbejdsmetoder rigtig meget. Det er derfor et oplagt redskab til alle institutioner, og af netop den grund kan de fås i mange forskellige størrelser og designs.

Hvis dette lyder som noget for dig, så find dit whiteboard her.

Brug af whiteboard i hverdagen

Du kan naturligvis bruge et whiteboard til præsentationer og fremvisninger, hvilket er meget normalt. Det er nemlig oplagt med den hvide og jævne overflade, som giver en god fremvisning. Du kan også bruge den til at vise film på, og derfor kan du med stor fordel også anskaffe dig et whiteboard til hjemmet og lave din egen hjemmebiograf. Ligeledes kan det være fedt at have et slideshow kørende i forbindelse med større begivenheder som eksempelvis bryllupper, receptioner osv. Du kan også bare skrive alle dine idéer op og efterfølgende slette eller rykke dem, som det passer dig. Med et stort whiteboard får du meget plads, hvilket giver enorm frihed. Med et i en mindre størrelse har du muligheden for at tage det med dig, når du er på farten, hvilket giver en anden form for frihed.

Uanset hvad du ønsker at bruge dit whiteboard til, så bør du gå på opdagelse blandt udvalget. Der er meget garanti et whiteboard, der passer til lige netop dine behov.